Home » » ΟΑΕΔ : ΜΕ ΛΑΘΗ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΟΑΕΔ : ΜΕ ΛΑΘΗ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ - ΝΕΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

Written By VALTOS on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 10:42 π.μ.


ΟΑΕΔ ανακοινώνονται νέα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό Σήμερα το μεσημέρι αναμένετε η έκδοση των διορθωμένων αποτελεσμάτων του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2014. Το πρόβλημα όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ προκλήθηκε λόγο τεχνικού λάθους στο σύστημα επεξεργασίας των αιτήσεων .
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ εκανε γνωστό χθες 26/8 ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού περιέχουν λάθη και οι πίνακες θα αντικατασταθούν . Επίσης δίνεται και παράταση μιας εργάσιμης ημερας για τις ενστάσεις.
 Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ στους πίνακες επιτυχόντων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού εμφανίζονται δικαιούχοι με μηδενικό συνολικό αριθμό μορίων, λόγω τεχνικού λάθους. Για τις περιπτώσεις αυτές γίνεται επανέλεγχος και επαναμοριοδότηση και την Τετάρτη 27/08/2014 και ώρα 13:30 θα αναρτηθούν Πίνακες με την μοριοδότηση τους. Ως εκ τούτου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων δικαιούχων και παρόχων μέχρι τη Δευτέρα 01.09.2014 και ώρα 12:00 (μεσημβρινή) και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών συνοδευτικών των ενστάσεων μέχρι την Τρίτη 02.09.2014 και ώρα 13.30.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger