Home » , , » «ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ» ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο Π. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ(ΦΩΤΟ) – ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

«ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ» ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο Π. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ(ΦΩΤΟ) – ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Written By VALTOS on Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 | 8:53 μ.μ.

photo Hasapetis
2000 και πλέον κόσμος βρέθηκε χθες βράδυ σε νυχτερινό κέντρο της Αλεξάνδρειας για να παρακολουθήσει τον ιντερνετικο αοιδό.
Κόσμος από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και όχι μόνο μαζί με το  fun club από την Βέροια του Παντελίδη (!!!) αψήφησε το κόστος και διασκέδασε υπό τους ήχους γνωστών λαϊκών τραγουδιών με αποκορύφωμα την επιτυχία «δεν αλλάζουμε σου λέω»  θυμίζοντας σε όλους πως η ελληνική κοινωνία προσηλωμένη στο άρμα του κ. Σαμαρά και της κυβέρνησης αρνείται πεισματικά να αλλάξει.
Δεν γνωρίζουμε αν το παγωμένο μπουγέλο όσων πιστεύουν στις αλλαγές θα μεταδοθεί στα νυχτερινά δελτία ειδήσεων «παρέα» με αυτά του Μπους και των λοιπών «φιλάνθρωπων» ,το σίγουρο είναι πως βρισκόμαστε μπροστά  σε μια λιμνάζουσα κοινωνία και αναζητείτε απεγνωσμένα τρόπος να ταράξει τα νερά της.


Ο κ. Σαμαράς δείχνει αποφασισμένος να μεταβεί στην έκθεση Θεσσαλονίκης και να μπουγελωθεί δημόσια έχοντας στο πλάι του την σφίγγα της Αμφίπολης …….γιατί όχι; Όσο διαιωνίζεται η παρούσα κατάσταση οι κακές για τον πρωθυπουργό δημοσκοπήσεις δεν μπορούν να προδιαθέσουν το αποτέλεσμα τον εκλογών και κυρίως , ανεξάρτητα αυτού , την μετέπειτα πολιτική ζωή της χώρας μας.
Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger