Home » , , » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΡΑΜΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΗΡΑΜΕ

Written By VALTOS on Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:28 μ.μ.


Ένα από τα παράδοξα αυτής της πόλης είναι η αναντιστοιχία σε αυτά που χρειαζόμαστε και αυτά που τελικά επιλέγουμε να πάρουμε.
Βέβαια ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση μια και αυτό αποτελεί γνώρισμα της χώρας μας και κατά συνέπεια και της κοινωνίας μας.
Σήμερα παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας ένα καινούργιο ασθενοφόρο με δόξα και τιμή  τα φλας άστραψαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι μίλησαν και το ασθενοφόρο είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει τα έκτακτα συμβάντα του Δήμου μας , είναι;

Προφανώς όχι όλες τις ημέρες καθώς το προσωπικό δεν επαρκεί για την κάλυψη όλων των βαρδιών.

Ελπίζουμε σύντομα να λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα για την περιοχή μας.
Share this article :

3 σχόλια:

  1. Ο Δήμος τι σχέση μπορεί να έχει σε αυτό το σχόλιο σας, αν έχετε την καλοσύνη μπορείτε να μου το διευκρινίσετε? Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υποθέτω πως ο κάθε Δήμος δεν εχει καμιά επικοινωνία με την Περιφέρεια , δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε μιας και στην Ελλάδα ο καθε φορέας λειτουργεί περίπου ως αυτόνομος οργανισμός , πάντως θυμόμαστε τον πρώην Δήμαρχο κ. Δημητριάδη να ανακοινώνει περιχαρής την απόκτηση ασθενοφόρου σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο. Δεν γνώριζε τοτε τις πραγματικές ανάγκες; αυτα απο εμας ευχόμαστε πραγματικά να λυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα και το καινούργιο ασθενοφόρο να επανδρωθεί.

      Διαγραφή
  2. μα δεν μας έλειπε ασθενοφόρο. Υπήρχε παρκαρισμένο. Υπάλληλοι λείπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger