Home » » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COPY PASTE ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΥΡΙΝΗ - ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ COPY PASTE ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΥΡΙΝΗ - ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.

Written By VALTOS on Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | 8:34 μ.μ.


Σε μια "περίεργη" ανακάλυψη ο Ν. Σουρλόπουλος στο www.roumlouki.gr στην πρόσφατη ανακοίνωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς του Δημάρχου κ. Γκυρίνη.
Είναι τέτοιες οι απαιτήσεις και οι "κακές" συνήθειες των εθιμοτυπικών πολλές φορές ανακοινώσεων που οδηγούν σε τέτοια περιστατικά.

Σε μεγάλο ατόπημα οδήγησαν τον νέο δήμαρχο Αλεξάνδρειας οι συνεργάτες του μετά από την φαεινή ιδέα που είχαν να αντιγράψουν ευχές και να τις δημοσιεύσουν με το όνομα του Παναγιώτη Γκυρίνη.
Έχουμε ακούσει πολλές φορές για «αντιγραφές» στα κείμενα των πολιτικών όσο αφορά στο ύφος και στον προφορικό λόγο, αλλά αντιγραφές αυτολεξεί και μάλιστα για ευχές για τη νέα σχολική περίοδο δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Από τη φετινή χρονιά όμως, φαίνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν, αφού οι συνεργάτες του νέου δημάρχου Αλεξάνδρειας, προκειμένου να γράψουν ένα κείμενο που να αντιπροσωπεύει την σημερινή κατάσταση και τις ιδιαιτερότητές της νέας σχολικής χρονιάς και του δήμου Αλεξάνδρειας, προτίμησαν να αντιγράψουν ένα κείμενο «ευχών» από Αθηναίο δήμαρχο για την νέα σχολική περίοδο και μάλιστα του 2012, και να την στείλουν σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφήνοντας εκτεθειμένο τον κ. Γκυρίνη στα μάτια όλης της κοινωνίας.

Σαφώς και ο δήμαρχος δεν έχει την απόλυτη ευθύνη για το αντιγραμμένο κείμενο. Οι αυξημένες καθημερινές του υποχρεώσεις ίσως να μην του επιτρέπουν να ασχοληθεί ο ίδιος με το γράψιμο τέτοιων ανακοινώσεων. Έχει όμως την απόλυτη ευθύνη για την επιλογή των συνεργατών του, και είναι ο ίδιος ο δήμαρχος αυτός που στο τέλος εκτίθεται – όχι ανεπανόρθωτα ελπίζουμε - στα μάτια δημοτών και μαθητών.

Διαβάστε το κείμενο του δημάρχου εδώ και της αντιγραφής εδώ
Share this article :

2 σχόλια:

  1. νομιζω τετοιο περιστατικο δεν πρεπει να εχει ξανασυμβει, σε τετιοι βαθμο μαλιστα. Εγινε ρεζιλι ο δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger