Home » , , » Η ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ «ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η ΑΠΙΣΤΕΥΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ «ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 | 6:28 μ.μ.

Το φαινόμενο ανήλικων  που επαιτούν στους δρόμους έχει πάρει διαστάσεις και στην Αλεξάνδρεια  , η απουσία κρατικής κοινωνικής πρόνοιας και η αδιαφορία της κοινωνίας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τους ανήλικους σε παραβατικές πολλές φορές συμπεριφορές.
Στο αρχικό στάδιο όπως είναι φυσικό οι παραβάσεις αφορούν μικροκλοπές (όπως το περιστατικό στο όποιο θα αναφερθούμε) , είναι όμως βέβαιο πως αν η πολιτεία δεν σκύψει πάνω από αυτό το σοβαρό πρόβλημα η συνέχεια για τα παιδιά αυτά δεν προϊδεάζεται καλή καθώς η έλλειψη στοιχειώδους παιδείας και αποδοχής από το κοινωνικό σύνολο θα δημιουργήσει μια στρατιά περιθωριοποιημένων.


Η αναφορά στο περιστατικό γίνεται γιατί αν μη τια άλλο έχει ορισμένα κωμικά στοιχεία και μια δόση από την παιδική αφέλεια που διακατέχει τους ανήλικους , ταυτόχρονα οφείλουμε να βρούμε λύσεις ως πολιτεία, να εντάξουμε τα παιδιά του «κατώτερου θεού» στην κοινωνία γιατί πολύ γρήγορα τα παιδικά στοιχεία θα χαθούν και θα μείνουν μόνο τα πρωτόγονα  ένστικτα επιβίωσης με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Μέρα Σάββατο τρεις ανήλικοι «άθλιοι» ξαφρίζουν 2 κολιέ (μικρής αξίας) από σταντ καταστήματος της πόλης μας πριν η ιδιοκτήτρια προλάβει να αντιδράσει.

Μια εβδομάδα μετά δυο από τα παιδιά επισκέπτονται το ίδιο κατάστημα διαμαρτυρόμενοι πως τα κλοπιμαία είχαν πρόβλημα , κοινώς χάλασαν , ζητώντας εμμέσως τα ρέστα από την ιδιοκτήτρια (!!!)  η όποια φυσικά τα επέπληξε αφού αναγνώρισε τα αντικείμενα με τα παιδιά να δικαιολογούνται πως τα είχαν αγοράσει από δυο άλλους φίλους τους.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger