Home » , , » ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Written By VALTOS on Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 | 10:30 π.μ.

Πέντε μήνες από την ανάληψη καθηκόντων για την παράταξη του Δημάρχου μπορεί να θεωρηθεί ως χρόνος ικανός για να πούμε πως η πρώτη περίοδος χάριτος έχει λήξει.
Για να εξηγηθώ δεν περίμενα πως μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον θα μπορούσε ο Δήμαρχος να πραγματοποιήσει σαρωτικές αλλαγές και σίγουρα υπήρξαν αισιόδοξα μηνύματα και βήματα προς την σωστή κατεύθυνση αλλά…..
Θυμόμαστε το κομμάτι του προεκλογικού προγράμματος που αναφερόταν στην δημοκρατία στον Δήμο , δυστυχώς επί της ουσίας τίποτα δεν λειτούργησε προς αυτή την κατεύθυνση.

  • ·         Τα γραφεία για τις αντιπολιτευόμενες δημοτικές παρατάξεις έμειναν στα χαρτιά αν και η αλήθεια είναι πως γίνονται ενέργειες για την εξεύρεση λύσης.

  • ·         Ημέρα του δημότη δια βάζαμε στο πρόγραμμα κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα.
  • ·         Η επικοινωνία μέσο ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site του Δήμου είναι ανύπαρκτη ενώ και η προώθηση των λιγοστών εκδηλώσεων από το νέο site ελλιπής.
  • ·         Το πρόσωπο που θα αναλάβει συμπαραστάτης του δημότη δεν έχει τελεσφορήσει ακόμα παρότι ο κ. Γκυρίνης είχε δεσμευτεί δημόσια πως θα γίνει άμεσα.
  • ·         Η επιτροπή διαβούλευσης μετά την πρώτη υποχρεωτική ,όπως ορίζει ο Καλλικράτης , συνεδρίαση δεν καλέστηκε για 2η φορά  όπως αντίστοιχα είχε γίνει και επί διοίκησης Δημητριάδη.


Αυτά είναι ορισμένα απόόσα η παράταξη Γκυρίνη είχε δεσμευτεί να αλλάξει στο Δήμο μας και σίγουρα το μικρό χρονικό διάστημα διοίκησης δεν αποτελεί δικαιολογία για την μη υλοποίηση τους , η διαφορετική και πιο ανθρώπινη προσέγγιση του Δημάρχου σε ορισμένα θέματα  καθώς και η διάθεση για συνεργασίες και συμμαχίες προς όλες τις κατευθύνσεις τόσο του ίδιου όσο και συνεργατών του δεν αρκούν για την ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Αλεξάνδρειας.

Ο χρόνος έφτασε για να ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος και όχι η συνηθισμένη  διαχείριση του Δήμου.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger