Home » » Π.ΓΚΥΡΙΝΗΣ:ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Π.ΓΚΥΡΙΝΗΣ:ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Written By VALTOS on Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 | 3:55 μ.μ.

Με αφορμή την συνάντηση του δημάρχου Αλεξάνδρειας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό μας ο Π.Γκυρίνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η συνάντηση με τους δυο βουλευτές ήταν ουσιαστική και πολύ χρήσιμη. Τους ενημέρωσα για τα μεγάλα προβλήματα του δήμου μας που είναι η οικονομική δυσπραγία εξ αιτίας των μεγάλων περικοπών από την κεντρική εξουσία τα τελευταία χρόνια και για τα έργα του ΕΣΠΑ που έχουν σταματήσει. Ένα βασικό πρόβλημα που έχει και ο δήμος μας αλλά και όλοι οι ΟΤΑ είναι η έλλειψη μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να λειτουργήσουμε και να παρέχουμε τις υπηρεσίες που είμαστε υποχρεωμένοι στους δημότες μας. Ακόμη, έθεσα ζητήματα γραφειοκρατίας που πρέπει να λυθούν. 

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να πιστοποιήσουμε τις παιδικές μας χαρές εξ αιτίας ενός νόμου του 2009 που είναι στενός κορσές στους ΟΤΑ. Και εμείς έχουμε τριάντα χωριά με τις αντίστοιχες παιδικές χαρές.
Επίσης, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας να επανέλθουν οι δημόσιες υπηρεσίες που μετακινήθηκαν από την πόλη μας στη Βέροια. Δεν πρέπει να κλείσει το τμήμα βλαβών της ΔΕΗ στην Αλεξάνδρεια, να επαναλειτουργήσει το ΙΚΑ και η ΔΟΥ Αλεξάνδρειας που εξυπηρετούσαν χιλιάδες συμπολίτες.

Για όλα αυτά αλλά και για πολλά άλλα θέματα που αφορούν στον τόπο μας ζήτησα την βοήθεια των βουλευτών ώστε να δρομολογηθούν λύσεις. Θεωρώ ότι θα κάνουν το καθήκον τους έναντι του λαού του δήμου μας. Δεν θα επιτρέψουν να απενταχθούν τα μεγάλα έργα και αν αυτό συμβεί θα ήθελα να τους έβλεπα στο πλευρό μας να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, την πρόοδο του τόπου μας.

Εγώ από την πλευρά μου τους συγχάρηκα για την εκλογή τους και τους δήλωσα με κάθε σαφήνεια ότι ο δήμος μας έχει απαιτήσεις δίκαιες και η δική μου διοίκηση θα τις διεκδικήσει από την πολιτεία.

Share this article :

2 σχόλια:

  1. Τους τρολαρει αγρια ο Δημαρχος. Γουσταρω να κανει διαμαρτυριες για τις δημοσιες υπηρεσιες που εφυγαν και δεν γυρισαν ποτε@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά να μην σκίσει το καλτσόν ο άσχετος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger