Home » » ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ)

ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ)

Written By VALTOS on Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 | 3:17 μ.μ.


Αποβλέποντες στη ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού στη πόλη της Αλεξάνδρειας κατά τη διεξαγωγή Ποδηλατικού γύρου, την Κυριακή 21-06-2015, αποφασίζουμε: 

- Την Κυριακή 21-06-2015 από ώρα 18:00΄ έως 19:00΄, διακόπτουμε την κυκλοφορία παντός είδους οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, μόνο κατά το χρόνο διέλευσης ποδηλάτων και συγκεκριμένα:

α) Επί της οδού Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα.

β) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης, από τη συμβολή της με την οδό Νικ. Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.

γ) Επί της οδού Μακεδονομάχων από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου.

δ) Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου. 

ε) Επί της οδού Δ. Βετσοπούλου από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης(πεζόδρομος).

στ) Επί της οδού Εθνικής Αντίστασης (πεζόδρομος) από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως την συμβολή της με την οδό Σμύρνης.

ζ) Επί της οδού Σμύρνης από τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Αντίστασης(πεζόδρομος) έως τη συμβολή της με την οδό Γ. Μεσσαλά

η) Επί της οδού Γ. Μεσσαλά από τη συμβολή της με την οδό Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Βέροιας- είσοδος αμφιθεάτρου.

θ) Επί της οδού Βεροίας από τη συμβολή της με την οδό Γ. Μεσσαλά έως την είσοδο του αμφιθεάτρου 

Οι διαγωνιζόμενοι ποδηλάτες σε όλη τη διαδρομή θα κινούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ακολουθώντας τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των στατικών τροχονόμων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, με μέριμνα και φροντίδα του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.

Ο
Διευθυντής

Γεώργιος ΤΟΥΛΙΚΑΣ
Αστυν. Δ/ντής
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger