Home » » Ο Λαπαβίτσας διαψεύδει ότι μίλησε για δελτίο στα τρόφιμα

Ο Λαπαβίτσας διαψεύδει ότι μίλησε για δελτίο στα τρόφιμα

Written By Noula on Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 | 9:30 π.μ.



Στοχευμένη διαστρέβλωση και επιλεκτική χρήση των πολιτικών του απόψεων σε μία κρίσιμη περίοδο κατήγγειλε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας.

Στο ερώτημα του αν είπε κάτι για δελτίο στα τρόφιμα ο Κώστας Λαπαβίτσας ήταν σαφής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ThePressProject αφού τόνισε «Απολύτως τίποτε. Αυτό είναι μία συνέντευξη που είχα δώσει πριν από μήνες στο περιοδικό Jacobin» και  «η οποία ανασύρθηκε από διάφορους καλοθελητές". Όπως είπε «εγώ δεν μίλησα για δελτίο. Μίλησα για rationing, που σημαίνει ιεράρχηση αναγκών, δηλαδή ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει αυτή η δουλειά θα πρέπει να φροντίσουμε ότι αυτοί που χρειάζονται φάρμακα για παράδειγμα να τα παίρνουν πρώτοι».

Ο Κώστας Λαπαβίτσας σημείωσε ότι  «αυτούς που βόλευε να το παρουσιάσουν ως δελτίο το παρουσίασαν ως δελτίο για να δημιουργηθούν εικόνες κατοχής, μαυραγορίτες και κάρα που κουβαλάνε πεθαμένους γιατί αυτό βολεύει αυτούς που είναι ευρωμανείς στην χώρα». Επίσης έκανε λόγο για «επιλεκτική παρουσίαση ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο». Είναι φανερό τόνισε ο βουλευτής Ημαθίας πως «έχουμε φτάσει στα επίπεδα του κιτρινισμού γιατί το θέμα είναι καυτό αυτή την στιγμή».

Αναφερόμενος στην χθεσινή συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Λαπαβίτσας δήλωσε ότι «έγινε κοινοβουλευτική ομάδα χθες και μίλησα ένα πεντάλεπτο, είπα την άποψη μου για το πώς κινείται η διαπραγμάτευση, ποιές είναι οι επιλογές μας τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να μην επιστρέψουμε σε μνημονιακό καθεστώς που θα είναι πραγματικά θάνατος για την χώρα μας και τι σημαίνει η ρήξη αν όντως η χώρα μας πάει εκεί γιατί μας το έχουν επιβάλλει οι δανειστές. Βλέπετε τι απαιτούν οι δανειστές: Την μάνα μας και το πατέρα μας».


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger