Home » » ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 | 6:41 μ.μ.


Φορτηγό πήρε φωτιά ενώ βρισκόταν εν κινήσει στο 1ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού από τον κόμβο Βέροιας. Το φορτηγό που είχε ξεκινήσει από Πάτρα με προορισμό τη Ρουμανία κατεβαίνοντας τις τελευταίες κατηφόρες περίπου στο ύψος που έγινε το τραγικό δυστύχημα τον Οκτώβρη του 2014 τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν δυο αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής και Αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας η οποία διακόπηκε για μισή ώρα περίπου. Όπως προέκυψε το φορτηγό υπέστη βλάβη και πήραν φωτιά τα μεσαία λάστιχα από την πίσω τριάδα των τροχών.
Όπως είπε ο οδηγός τα λάστιχα έσκασαν κυριολεκτικά και στη συνέχεια αναφλέγησαν με κίνδυνο να αρπάξει φωτιά όλο το φορτηγό. Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς όπως είπε από την ώρα που ξεκίνησε αναγκάστηκε να καταφύγει τρεις φορές σε συνεργεία για προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μισή ώρα μετά το συμβάν μόνο για τα αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβιστεί στο σημείο.

Κανονικά δόθηκε στην κυκλοφορία στις 12:30 αλλά άντρες της τροχαίας εφιστούν την προσοχή των οδηγών στο σημείο του συμβάντος καθώς εκεί η κυκλοφορία γίνεται μόνο από την μια λωρίδα.

Πηγή: verianet.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger