Home » » Κοντρα Κεφαλογιαννη - Χατζηνικολαου στον real.f.m....ερανος του valtou για τον Κεφαλογιαννη που χρωσταει 700.000

Κοντρα Κεφαλογιαννη - Χατζηνικολαου στον real.f.m....ερανος του valtou για τον Κεφαλογιαννη που χρωσταει 700.000

Written By VALTOS on Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 | 8:22 μ.μ.


Απίστευτος διάλογος Κεφαλογιαννη – Χατζηνικολαου σήμερα στον αέρα του real.fm , όλα ξεκίνησαν την στιγμή που  ο κ. Κεφαλογιαννης παρομοιάζοντας την ελληνική οικονομία με ένα νοικοκυριό προσπαθούσε να μας πείσει ότι χρειάζεται να κόψουμε το ιδιωτικό σχολείο , την δεύτερη γλώσσα και το μπαλέτο (!!!) των παιδιών (βλ.λαος).

Ο Χατζηνικολαουου του είπε πως δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνά ο λαός με 6000 ευρώ μισθό και ο Κεφαλογιαννης απάντησε πως  ούτε ο αυτός δικαιούται να μιλαει με 1.500.000 εκατομμύριο έσοδα τον χρόνο.


Η αντίδραση του δημοσιογράφου υπήρξε έντονη λέγοντας πως είναι ντροπή να πεταει λάσπη όταν κάτι τέτοιο δεν ισχύει και του είπε ότι ρίχνουν τα βάρη ακόμα μια φορά στους ΜΑΛΑΚΕΣ (συνταξιουχους , μισθωτούς κλπ).

Ο κ. Κεφαλογιαννης τόνισε πως μπήκε στην πολιτική πλούσιος και τώρα χρεωστάει 700.000 ευρώ (!!!)

Ο valtos οργανώνει έρανο για τον φτωχό πλην τίμιο πολιτικό καθώς καταλαβαίνει τις δύσκολες στιγμές που περνά όποιος επιθυμεί ας επικοινωνήσει μέσο mail αξίζει να τον βοηθήσουμε ώστε να μην χρειαστεί να κόψει το ιδιωτικό σχολείο των παιδιών του.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger