Home » , » 240.000 ψηφισαν!!!...Ειναι πολλα τα λεφτα ΒΑΓΓΕΛΗ....

240.000 ψηφισαν!!!...Ειναι πολλα τα λεφτα ΒΑΓΓΕΛΗ....

Written By VALTOS on Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 | 10:24 μ.μ.



Οι εκλογές παρωδία της ανάδειξης του νέου αρχηγού του ΠΑ.ΣΟ.Κ τελείωσαν με νικητή………τον Βενιζέλο και ποσοστά που αγγίζουν το 95% και δεύτερο τον Λευκο με 5%.
Ψήφισαν όπως μας διαβαιβεωνουν από την Ιπποκρατους κάπου 240.000 «φίλοι» του κινήματος.
Μαζοχισμός ; παράνοια ; εξάρτηση ; δεν το ξέρουμε αυτό που ξέρουμε είναι ότι σίγουρα το νούμερο δεν ήταν τόσο μεγάλο ήταν όμως πέρα κάθε προσδοκίας ακόμα και για τους σκληροπυρηνικούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

Το κάθε μέλος πλήρωνε 2 ευρώ για να ψηφίσει ενώ συμφώνα με μαρτυρίες πολλοί ήταν αυτοί που άφηναν 5ευρο ή και περισσότερα ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ και εδώ τίθεται το ερώτημα Ο μεγάλε εξυγιαντη της Ελληνικής οικονομίας και της διαφθοράς ΒΕΝΙΖΕΛΟ γιατί δεν δινότανε απόδειξη είσπραξης αυτών τον χρημάτων μιας και αν το νούμερο των 240.000 ισχύει το ΚΟΜΜΑ σας έχει εισπράξει 480.000 ευρώ το λιγότερο.
Δεν θα έπρεπε να εκδώσει το κόμμα μπλογκακι παροχής υπηρεσιών ( αν μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα φυσικά ) και να φορολογηθεί αυτό το ποσό με τον μέσο φορολογικό συντελεστή 35% , βγαίνει ένα ποσό της τάξης 168.000ευρο.
Επίσης ο κάθε ψηφοφόρος θα έπρεπε να καταβάλει Φ.Π.Α 23% δηλαδή 0.46ευρο επιπλέον.
Ξεκινήστε λοιπόν πρώτα από το κόμμα σας την εξυγίανση και μετά ελάτε να μας ζητήσετε τον οβολό μας για την διάσωση της οικονομία ΣΑΣ.
Έστω και την ύστατη ώρα προσφέρετε το ποσό που μαζέψατε για κάποιον κοινωφελή σκοπό η για την μείωση του χρέους .

Υ.Γ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger