Home » » 83.025 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ FACEBOOK και Twitter!!!

83.025 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ FACEBOOK και Twitter!!!

Written By GIOTA on Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 | 1:32 μ.μ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση της απόφασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη δημιουργία λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα για την τουριστική προβολή της περιοχής.
Οι αντιδράσεις δεν αφορούν, βέβαια, τη δημιουργία των λογαριασμών, αλλά το ποσό που θα δαπανηθεί. Εχει εγκριθεί η χορήγηση 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Facebook, 6.150 ευρώ για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube, 15.252 ευρώ για τη δημιουργία λογαριασμού στο Twitter, άλλα τόσα για τη δημιουργία λογαριασμού στο Google+ και μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη για ενέργειες που συνολικά θα στοιχίσουν 83.025 ευρώ.

Το προφίλ
Οι αντιδράσεις από τη δημοσιοποίηση της απόφασης είναι έντονες. Το ποσό είναι υπερβολικό σε σχέση με το αντικείμενο, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει προφίλ στους κόμβους κοινωνικής δικτύωσης.
Με σχετική της ανακοίνωση η Περιφέρεια κάνει λόγο για εξόφθαλμα ψευδείς και κατασκευασμένες αναρτήσεις στο Διαδίκτυο για το πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το υποέργο αυτού του προγράμματος που αναφέρεται στις «Ηλεκτρονικές υποδομές και Μέσα Προώθησης του Τουρισμού στη Δυτική Ελλάδα». Αναφέρει πως δεν πρόκειται για μία απλή εργασία στο Διαδίκτυο, αλλά για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής της Δυτικής Ελλάδας για τρία χρόνια. Πηγη 
http://prezatv.blogspot.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger