Home » » ΣΟΚ : Δυο αυτοκτονιες για σημερα.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; (pics , video)

ΣΟΚ : Δυο αυτοκτονιες για σημερα.....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; (pics , video)

Written By VALTOS on Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012 | 7:29 μ.μ.

Μετά από τρίωρο θρίλερ, ο γιατρός που είχε "κρεμαστεί" στο περβάζι του πέμπτου ορόφου νοσοκομείου στη Λαμία, έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.


Από τις 05:45 το πρωί της Δευτέρας, ο γιατρός βρισκόταν στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και απειλούσε να βουτήξει στο κενό. Ο γιατρός μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν διευθυντής κλινικής του νοσοκομείου και συνταξιοδοτήθηκε.


Στο νοσοκομείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή η αστυνομία, η Π.Υ. και η 7η ΕΜΑΚ, που είχαν τοποθετήσει το ειδικό στρώμα. Στο νοσοκομείο έφτασε και η σύζυγός του, που μαζί με φίλους του γιατρούς και ειδικό ψυχολόγο προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πηδήξει. Κανείς ακόμη δεν ξέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό το σημείο




ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


Δραματικές διαστάσεις λαμβάνουν οι αυτοκτονίες στην Κρήτη, καθώς, ένας ακόμα επιχειρηματίας έβαλε σήμερα τέλος στην ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας , πατέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες τριών παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην επιχείρηση φανοποιίας που διατηρούσε , στην περιοχή των Μοιρών.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, ούτε αν άφησε κάποιο σημείωμα. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πράξη του δεν συνδέεται με οικονομικούς λόγους αφού δεν ήταν γνωστό να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα...

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger