Home » » αποφασιζομεν και διατασσομεν.....

αποφασιζομεν και διατασσομεν.....

Written By VALTOS on Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 11:48 μ.μ.


                         


Ιστορικές στιγμές ζει η Δημοκρατία στην χώρα μας μετά την απόφαση για απαγόρευση των συναθροίσεων ώστε να μην ενοχληθεί η Αυτού Μεγαλειωτης από τις φασαρίες.

Το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτήν τους την απόφαση βασιζόμενοι σε ένα χουντικό νομοθέτημα το οποίο δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή από το 1974.

Ταυτόχρονα ο ψεκασμός από τα ΜΜΕ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση περί ευκαιρίας της Ελλάδος  από την επίσκεψη της κ. Μερκελ , περί χρυσοπληρωμένων δημοσίων υπαλλήλων ,  συνδικαλιστών που παρακωλύουν την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού χτίζοντας τοίχους στα δημόσια νοσοκομεία , τους οποίους γκρεμίζουν με αυτοθυσία τα ΜΑΤ.


Οι συνδικαλιστές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για παράβαση της πολεοδομικής νομοθεσίας  ,ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Να θυμίσω σε όλους αυτούς πως κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και η κατοχική κυβέρνηση το 43-44 όταν οργανώθηκαν απεργίες για την μη συμμετοχή των Ελλήνων σε καταναγκαστικά έργα….τότε οι Γερμανοί το απαγόρευσαν και κάηκε η Αθήνα εύχομαι να μην γίνει το ίδιο εκτός και αν το επιθυμούν για κάποιον άγνωστο λόγο , η επίσκεψη στην παρούσα φάση της κ. Μερκελ μόνο αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει , μήπως πλέον μπήκαν οι δικλίδες ασφαλείας στην ΕΕ για την περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από ευρώ και ήρθε η ώρα να μας φυγουνε;
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger