Home » , » Επιστρέφεται στον κάτοχο λόγο δυσοσμίας…ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΠΛΑΤΥ

Επιστρέφεται στον κάτοχο λόγο δυσοσμίας…ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΠΛΑΤΥ

Written By VALTOS on Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 | 11:11 μ.μ.


Πριν λίγες ημέρες είχε δημιουργηθεί ένα θέμα στην ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ στο Πλατύ , συγκεκριμένα το θέμα προέκυψε όταν μέσα στις χορηγίες που δεχτήκαν για την δημιουργία της ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗΣ υπήρχαν και 500 ευρώ από την εταιρία ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ με την οποία έχουν έρθει σε κόντρα κάτοικοι του χωριού λόγο της δυσωδίας που προέρχεται από το εργοστάσιο γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παρελθόν ενώ έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή (εδω).

Όπως μαθαίνουμε κάτοικοι του Πλατεος με δική τους πρωτοβουλία μάζεψαν το ποσό και το επέστρεψαν στο εργοστάσιο μαζί με μια επιστολή (δείτε στο blog xronika  εδω) .


Προσωπικά είχα ένσταση για τον τρόπο δημοσίευσης του θέματος καθώς και την στιγμή κάτι για το οποίο ρώτησα κάτοικο ο οποίος εμπλέκεται στην δράση και μου απάντησε πως ήταν αδύνατο να το αφήσουν να περάσει την στιγμή που εκκρεμούν μηνύσεις.

Το ζήτημα του αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα είναι πολύ μεγάλο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το σίγουρο είναι πως δεν θα πρέπει αυτό να αποτελέσει μελανό σημείο στην εκπληκτική προσπάθεια που έγινε από όλους για κάτι που μπορεί να αποτελέσει μελλοντικό θεσμό για το Πλατύ , σημασία έχει η επίτευξη του κοινού σκοπού και μάλιστα χωρίς βοήθεια από πουθενά.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger