Home » , » Δημος Αλεξανδρειας : Η μάχη των δημοτικών εκλογών στην τελική ευθεία

Δημος Αλεξανδρειας : Η μάχη των δημοτικών εκλογών στην τελική ευθεία

Written By VALTOS on Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 | 11:59 μ.μ.

Όπως όλα δείχνουν οι δημοτικές εκλογές «κλειδώνουν» για τέλη Μαΐου 2014 παρα την απέλπιδα προσπάθεια κυρίως από μεριά του ΠΑΣΟΚ για αναβολή αυτών προς αποφυγή μιας επώδυνης ήττας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Δήμο μας αρκετά χωρίς να αποκλείεται η εμφάνιση νέων ή η αποχώρηση κάποιων εξ αυτών.
Απατσίδης Γ. , Μπρουσκέλης Ν. , Ναλμπάντης Κ. , Γκυρίνης Γ.είναι ονόματα που έχουν ακουστεί ή έχουν δηλώσει επιθυμία με την ομάδα του νην Δημάρχου να θεωρείται βέβαιο πως θα υπερασπιστεί το «στέμμα» αν κρίνουμε και από την παρουσία τους σε διάφορες εκδηλώσεις.


Πονοκέφαλο προκαλεί η διαφαινόμενη αλλαγή του τρόπου εκλογής με ένα ψηφοδέλτιο για τους δημάρχους και ένα για τους δημοτικούς συμβούλους με τα παράδοξα που μπορούν να προκύψουν από την διαδικασία ( δήμαρχο με «εχθρικό» Δ.Σ).


Οι ζυμώσεις , οι επαφές και οι συνεργασίες για την τελική κατάθεση των υποψηφιοτήτων θα απασχολήσουν το επόμενο διάστημα , να θυμίσουμε σε όλους μέσα στην γενική αναμπουμπούλα να μην ξεχάσουν να ετοιμάσουν και ένα σχέδιο με όραμα για τον Δήμο που να ανταποκρίνεται στις υπάρχουσες συνθήκες του αποτυχημένου συστήματος των καλλικρατικων δήμων.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger