Home » » Ο καιρός σήμερα:Βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα:Βροχές και καταιγίδες

Written By GIOTA on Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 | 10:10 π.μ.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα, περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη, όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Βροχές κατά περιόδους με πιθανότητα καταιγίδας περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί.

Παροδικές βροχές κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger