Home » » Βεροια : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Βεροια : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Written By VALTOS on Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 | 6:07 μ.μ.


Χριστουγεννιάτικο πάρκο προγραμματίζεται να λειτουργήσει στο Φράγμα της Βέροιας από την εταιρία Vega Line, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας. Το πάρκο θα λειτουργήσει από τις 1 Δεκεμβρίου 2013 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2014 με εμπορικούς οικίσκους και εγκαταστάσεις, καθώς και δραστηριότητες ψυχαγωγίας.
Την Τετάρτη στις 7μμ στο Επιμελητήριο Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημέρωση –
συζήτηση για την άρτια διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου.
Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες από τα γραφεία της διοργανώτριας εταιρίας, στα τηλέφωνα 2310 785124, 6977 785045 και 6977 597494 (κο Μιχόπουλο ή κα Γκιζγκιδέλη).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι αντίστοιχη προσπάθεια έγινε πέρσι στο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με χιλιάδες επισκέπτες, αν και ο κακός καιρός και η μεγάλη παγωνιά δεν βοηθούσαν στην προσέλευση!
Για αυτό και οι άνθρωποι της VEGA LINE βρήκαν έναν ...δυτικότερο χώρο, με υψηλότερες θερμοκρασίες για εκείνη την περίοδο.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger