Home » » Aκάθεκτοι συγκροτούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Aκάθεκτοι συγκροτούν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Written By VALTOS on Πέμπτη 12 Απριλίου 2012 | 3:14 μ.μ.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, ανακοίνωσε χτες ότι πριν τις εκλογές θα λειτουργήσει στην Αττική το πρώτο στρατόπεδο στην Αμυγδαλέζα, σε εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. Η ανακοίνωση έγινε μετά τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και της υπηρεσιακής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. με εκπροσώπους μεταναστευτικών οργανώσεων.
Το συγκεκριμένο μέτρο όπως και πολλά άλλα παίρνονται με πρόσχημα το πράγματι υπαρκτό πρόβλημα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Μάλιστα, είναι σε εξέλιξη μια άθλια προπαγάνδα από τη συγκυβέρνηση και τα αστικά ΜΜΕ που επιχειρεί να παρουσιάσει όλους τους μετανάστες ως «εγκληματίες, άρρωστους, εμπόρους ναρκωτικών». Προπαγάνδα που η ίδια η ζωή διαψεύδει, αφού μόλις την περασμένη Παρασκευή δύο μετανάστες έχασαν τη ζωή τους σε μια προσπάθεια να απεγκλωβίσουν δύο Ελληνες που το αυτοκίνητό τους βρισκόταν στις ράγες του τρένου στο Κρυονέρι.
Στην Αμυγδαλέζα θα εγκατασταθούν 150 - 200 άνθρωποι, σε πρώτη φάση. Τον επόμενο μήνα θα φτάσουν τους 800. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν 250 κοντέινερ, όπου θα κρατηθούν συνολικά 800 μετανάστες.
Όπως προβλέπει ο σχεδιασμός, κάθε κοντέινερ θα φιλοξενεί 4 μετανάστες που θα ζουν σε 28 τετραγωνικά. Ο ένας χώρος θα χρησιμοποιείται για ύπνο σε δύο διώροφα κρεβάτια.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger