Home » » ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-Η/Υ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ-Η/Υ: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Written By Noula on Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 | 12:54 μ.μ.

Η εύρεση εργασίας έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη στις μέρες μας. Για να μπει κανείς στην αγορά εργασίας ή να βρει μια νέα θέση εργασίας συναντά μεγάλο ανταγωνισμό.
Σε ορισμένους μάλιστα κλάδους χρειάζονται πολλές και συχνά επίπονες προσπάθειες για να επιτευχθεί μια συνάντηση ή μια συνέντευξη με έναν εργοδότη, ιδιαίτερα αν ο υποψήφιος ανήκει σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται στις μέρες μας όπως οι γυναίκες, οι νέοι πτυχιούχοι κλπ.

Με αυτά τα δεδομένα, για να ανακαλύψει και κυρίως για να βρει κανείς
εργασία στον κλάδο και τη θέση που επιθυμεί, πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αναζήτηση απασχόλησης.

Το Internet είναι η μεγαλύτερη πηγή πληροφοριών και πλεόν αποτελεί και μια αρκετά έξυπνη λύση για όσους αναζητούν μια θέση εργασίας.

Φυσικά, δεν παύουν να υπάρχουν οι “παραδοσιακοί” τρόποι, αλλά η δικτύωση προσφέρει ευκαιρίες και υπηρεσίες που θα τις ζήλευαν πολλοί. Sites που προσφέρουν πολλές δυνατότητες όπως αναζήτηση εργασίας, ενημέρωση για κενές θέσεις εργασίας και δωρεάν καταχώρηση του βιογραφικού σας .

Στο σημερινό μάθημα θα δούμε πως μπορούμε να καταχωρήσουμε το βιογραφικό μας σε σελίδες του διαδικτύου ώστε να είναι προσβάσιμες από τους εργοδότες και τις εταιρίες που αναζητούν προσωπικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ:

Μία από τις σελίδες που προσφέρουν την δυνατότητα καταχώρησης του βιογραφικού σας για εύρεση εργασίας είναι και η σελίδα: http://www.εργασία.gr/

Κάνοντας κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο ανοίγει η σελίδα που θέλουμε. Στην συνέχεια πατάμε στον σύνδεσμο καταχώρηση βιογραφικού. Σε αυτό το σημείο πρέπει να δημιουργήσουμε πρώτα έναν λογαριασμό καταχωρώντας το username και το passward που θέλουμε. Μόλις τα συμπληρώσουμε πατάμε εγγραφή.(βλέπε video 1)


                                                              video 1
Έπειτα, ανοίγει η φόρμα του βιογραφικού στην οποία πρέπει να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας. (τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά).
Αφού συμπληρώσουμε όλα τα στοιχεία, πατάμε Εγγραφή. (βλέπε video 2)

                                                              video 2


Εκτός απο την καταχώρηση του βιογραφικού, η συγκεκριμένη σελίδα διαθέτει και άλλα χρήσιμα πράγματα, όπως: "μυστικά για μια πετυχημένη συνέντευξη", "σύνταξη και μυστικά ενός βιογραφικού", "πτυχία με ζήτηση και επαγγελματική κατάρτιση".(βλέπε video 3)

                                                               video 3
                                                           
                                                           ΤΕΛΟΣ

Απο: Μίχου Θεανώ



Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger