Home » » Συσκεψη δημαρχων-βουλευτων Ημαθιας : Χαρούλα: «Λεφτά υπάρχουν»! Λάζαρος: «Αποψίλωση χωρίς σταματημό». Γιοβανόπουλος: «Πήραμε τη ζωή μας λάθος , Δημητριαδης "Ενα βασανο λιγοτερο χωρις πανεπιστημιακο τμημα"

Συσκεψη δημαρχων-βουλευτων Ημαθιας : Χαρούλα: «Λεφτά υπάρχουν»! Λάζαρος: «Αποψίλωση χωρίς σταματημό». Γιοβανόπουλος: «Πήραμε τη ζωή μας λάθος , Δημητριαδης "Ενα βασανο λιγοτερο χωρις πανεπιστημιακο τμημα"

Written By VALTOS on Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:21 π.μ.

Παραλειπόμενα από τη δευτεριάτικη συνέντευξη τύπου της δημάρχου Βέροιας και του αντιδημάρχου Λαζαρίδη, καθώς και από τη σύσκεψη δημάρχων-βουλευτών που...ακολούθησε αμέσως μετά…

***
Παρόντες πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και αρκετοί αντιδήμαρχοι στη συνέντευξη τύπου. Χωρίς ωστόσο να παρέμβουν. Αν και είχαν μάλλον πολλά να πουν. Ειδικά ο κ. Βοργιαζίδης κάθε τόσο έσκυβε και σχολίαζε…

***
Εντύπωση και συνειρμούς έκανε η πρώτη αναφορά της δημάρχου για τη γέφυρα Κούσιου. ‘Τα λεφτά υπάρχουν’, είπε, εννοώντας φυσικά το υπόλοιπο του ποσού της δωρεάς που όχι απλώς παραμένει στον τραπεζικό λογαριασμό, απεναντίας αβγάτισε κιόλας, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης του έργου!
(Ρε μπας και να καθυστερήσουμε και τα άλλα έργα;)
***
«Δεν ήταν έτοιμο το κράτος να ξεκινήσει τον Καλλικράτη», σχολίασε ο βουλευτής κ. Τσαβδαρίδης για την κατάσταση στην αυτοδιοίκηση, ενώ για ‘καλλικρατικές πομφόλυγες’ έκανε λόγο ο βουλευτής κ. Γιοβανόπουλος, σχολιάζοντας: «Πήραμε τη ζωή μας λάθος (σ.σ.: ωστόσο δεν αλλάξαμε ζωή) και βγήκαμε από το πάπλωμα…»
***
Αποχώρησε από την αίθουσα μετά την ολοκλήρωση του θέματος των οικονομικών των δήμων ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Δημητριάδης, αφού δεν τον άγγιζε το θέμα του πανεπιστημιακού τμήματος.
«Ένα βάσανο λιγότερο έχεις χωρίς πανεπιστημιακό τμήμα», σχολίασε με διάθεση χιούμορ η δήμαρχος Βέροιας.
***
«Δεν έχει σταματημό η αποψίλωση των υπηρεσιών από την Ημαθία», σχολίασε ο κ. Τσαβδαρίδης, αναφερόμενος στα πανεπιστημιακά τμήματα.
«Ο Πλαστήρας πέθανε με 212 δραχμές στο πορτοφόλι και στην ψάθα», τόνισε ο κ. Γιοβανόπουλος, αναφερόμενος σε ανακαινίσεις 30.000 ευρώ στα WC του ΑΠΘ.
***
‘Ευχολόγια’ και ‘στάχτη στα μάτια’ χαρακτήρισε τις εναλλακτικές προτάσεις του ΑΠΘ για τον χώρο στις Βαρβάρες ο περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Σαρηγιαννίδης. «Μουσείο εκπαίδευσης δεν γίνεται σε μη εκπαιδευτικό χώρο. Είναι σαν να μεταφέρεις το μνημείο του Ρούπελ στη Ρόδο», είπε.
***
«Ματώσαμε Βέροια και Νάουσα να πάρουμε τα πανεπιστημιακά τμήματα. Αυτά που με ευκολία, άνεση και κρατικά κονδύλια έπαιρναν κάποιοι άλλοι νωρίτερα από εμάς», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Χρήστος Παπάς.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger