Home » » Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στη Βέροια με ομιλητή το σ. Σταθάκη

Η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ στη Βέροια με ομιλητή το σ. Σταθάκη

Written By VALTOS on Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:21 μ.μ.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Ημαθίας πραγματοποίησε την Παρασκευή ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο τουριστικό περίπτερο της Εληάς με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την έξοδο από την κρίση. Ανάπτυξη και ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Σταθάκης, καθηγητής οικονομολόγος, βουλευτής Χανίων.
Στην εισήγησή του ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δήλωση για διακυβέρνηση της χώρας. Μιλώντας για την φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί, ο κ. Σταθάκης σημείωσε ότι η χώρα χρειάζεται δημοσιονομική προσαρμογή για να σταματήσει να παράγει έλλειμμα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει έξω από το μνημόνιο. Ο κ. Σταθάκης είπε ακόμη ότι ...

το φορολογικό σύστημα πρέπει να γίνει δίκαιο, να σταθεροποιηθεί η οικονομία μέσα από σταθερούς μισθούς, να ακυρωθούν οι τελευταίες εργασιακές ρυθμίσεις και τέλος να γίνει ανάπτυξη της οικονομίας μέσα από μια παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Μιλώντας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σταθάκης παραδέχθηκε ότι το κόμμα του δεν είχε έτοιμη πρόταση για όλους τους τομείς γι αυτό δεν είχε στο πρόγραμμά του συγκεκριμένες προβλέψεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για τον αγροτικό τομέα. «Επιλέξαμε να μην καλύψουμε τα κενά μας με συμβιβαστικό τρόπο και εστιάσαμε κυρίως στους τομείς άμυνας, μεταρρύθμισης της δημόσιας διοίκησης και εργασίας».


Πηγή: http://www.imerisia-ver.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger