Home » » Η συλληψη του "Πατερ Παστιτσιου".....ο Χριστος Ξανασταυρωνεται

Η συλληψη του "Πατερ Παστιτσιου".....ο Χριστος Ξανασταυρωνεται

Written By VALTOS on Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 | 10:51 μ.μ.


Είχα γράψει πριν μερικές ημέρες για τον ξεσηκωμό των φανατικών μουσουλμάνων με την περιβόητη ταινία για τον Μωάμεθ και ότι θα πρέπει επιτέλους να διαχωρίσουν την θέση τους αυτοί που προσπαθώντας να τους υποστηρίξουν για τα όσα δεινά πράγματι τους έχει προξενήσει ο δυτικός πολιτισμός στις χώρες τους πέφτουν στην παγίδα να τους υποστηρίξουν και για τα θρησκευτικά ζητήματα.
 Δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα έδειξε ότι οδεύει αν δεν έχει φτάσει ήδη στον χαρακτηρισμό της ως ένα κράτος παπαδοκρατούμενο, ακραίο που είναι έτοιμο να ρίξει στην πυρά όποιων τολμήσει να σατιρίσει
τα πιστευω του αλλου μονο που ολο αυτο δειχνει να γινεται προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση μονο και απο τους μεν και απο τους δε.

Και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο δεν γινεται , οσοι θεωρουν προσβλητικη την σελιδα στο fb πρεπει να κανουν το ιδιο και για την ταινια του Μωαμεθ , οσοι θεωρουν πως εχουν δικαιο οι Μουσουλμανοι που τα εσπασαν πρεπει να δωσουν δικαιο και σε οσους ξεσηκωθηκαν για την σελιδα.

Θα μπορούσα κάλλιστα να χαρακτηρίσω και ως προφητική την ενέργεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσοπουλου να καταργηθεί επιτέλους ο νόμος περί βλασφημίας  ο οποίος έδινε την ευκαιρία σε όποιον θεωρούσε μια θεατρική παράσταση π.χ ως βλάσφημη με μια καταγγελία να έστελνε τον θίασο στα κρατητήρια.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις και μετά από παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στην βουλή συννεληφθει σήμερα ο διαχειριστής μιας σατυρικής σελίδας στο fb κατά του πάτερ Παισιου.
Ασχέτως με το αν πιστεύει κάποιος στην αγιότητα του Παισιου (ο οποίος σημειωτέων δεν έχει χαρακτηριστεί καν όσιος από μια εκκλησία που ψάχνει απεγνωσμένα για Αγίους) η συγκεκριμένη ενέργεια ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για ένα κυνήγι μαγισσών στο διαδίκτυο και όλα αυτά την στιγμή που βρωμάει ο τόπος από σελίδες με παιδική πορνογραφία ή σελίδες υποστήριξης ακραίων ομάδων τύπου Χ.Α που καλούν σε δολοφονίες αλλοδαπών , ομοφυλόφιλων κ.α.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει την εν λόγο σελίδα (Πάτερ Παστιτσιος η ονομασία της) , και ούτε θα γινόμουν μέλος σε κάτι που δεν έχει να προσφέρει κάτι εκτός από άνευ σοβαρού λόγου σάτιρα (σκληρη απο οτι δειχνουν καποιες εικονες) ενός προσώπου που έχει την εκτίμηση  μεγάλης μερίδας του κόσμου , από αυτό μέχρι να φυλακιστεί κάποιος για αυτήν την επιλογή υπάρχει μεγάλη διαφορά , και τελικά υπάρχουν στην εποχή μας αρκετά επιστημονικά στοιχειά που ξεμπροστιάζουν τα «θαύματα» που έγιναν για τον οβολό υπέρ ρασοφόρων όπως και πολλά κομμάτια του πάζλ που λέγεται ζωή τα οποία δεν έχει καταφέρει να φωτίσει ο επιστημονικός κόσμος……μέχρι τότε στην Ελλαδιτσα μόνο για αυτό δεν είχαμε έρθει σε ρήξη……ας κάνουμε και αυτό το βήμα προς τον γκρεμό.

Σ.Μ
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger