Home » » Συνεντευξη τυπου του κ. Καμμενου στο Βελλιδειο....και η εκει παρουσια του valtou

Συνεντευξη τυπου του κ. Καμμενου στο Βελλιδειο....και η εκει παρουσια του valtou

Written By GIOTA on Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 6:17 μ.μ.



Πριν αναφερθώ στα όσα είπε ο κ. Καμμενος στην συνέντευξη τύπου πρέπει να αναφέρω ότι ποτέ δεν διεκδικήσαμε την θέση δημοσιογράφων σκοπός μας όταν δημιουργήσαμε αυτό το blog υπήρξε η ανάπτυξη των ιδεών μας και η δημιουργία ενός βήματος για όλους τους πολίτες της Αλεξανδρείας.

Παρόλα αυτά πριν λίγες μέρες δεχτήκαμε πρόταση για παρουσία μας στην συνέντευξη τύπου του Π.Καμμενου στο Βελλιδειο από το γραφείου του κ.Γιοβανοπουλου τον οποίο και ευχαριστούμε καθώς μας έδωσε την ευκαιρία για μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για εμάς και έδειξε πως ο ιδιος τιμά τα  μέσα ενημέρωσης  της Ημαθίας ακόμα και όταν αφορά ένα μικρό blog όπως το δικό μας.


Δυστυχώς η έλλειψη χρόνου δεν έδωσε την ευκαιρία για την υποβολή κάποιας ερώτησης από μέρους μας αν και στο τέλος της συνέντευξης έγινε ερώτηση για το αν θα ήθελε κάποιος άλλος να υποβάλει ερώτηση στον Πρόεδρο των ΑΝ.Ελληνων ο οποίος όμως είχε ήδη αναφερθεί διεξοδικά σε ότι θα θέλαμε να τον ρωτήσουμε επομένως η δική μας παρέμβαση δεν θα είχε ουσιαστική σημασία.

Ο κ. Καμμενος στον πρόλογο του αναφέρθηκε στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσς/νικης την στιγμή που ο κ. Σαμαράς επέλεξε να διαφύγει υποβαθμίζοντας την ΔΕΘ.
Θύμισε την περσινή ομιλία του κ.Σαμαρα οπου είχε αναφερθεί σε κόκκινες γραμμές οι οποίες έγιναν κόκκινα φώτα και αυτοκτονίες ενώ η Ελλάδα κατέχει και την πρωτιά στα ψυχοφάρμακα.

Το μετρό ένα όνειρο για τους Θεσσαλονικείς έχει σταματήσει με τα μαγαζιά να κλείνουν την ανεργία να αυξάνετε και το παραεμπόριο να ελέγχετε από τάγματα εφόδου αντί για την αστυνομία όπως θα όφειλε να γίνει.
Για τις ΕΟΖ είπε πως εγείρουν εθνικά θέματα σε περιοχές όπως η Θράκη.

Ανεβάζοντας τους τόνους ο κ. Καμμενος είπε για τον Σαμαρά και τον συμμαθητή του κ. Παπανδρέου πως πάνε γονυπετείς στην Μερκελ

Προανήγγειλε συλλογή υπογραφών για την εξεταστική ενώ ζήτησε να δοθεί αφορολόγητο το πετρέλαιο θέρμανσης στην βόρειο Ελλάδα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο θέμα της ΑΟΖ για την οποία είπε πως ο καθορισμός αυτής είναι υψίστης σημασίας για την χώρα αναφέροντας το παράδειγμα της Κύπρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην αυριανή ομιλία του στο Βελλιδειο.







Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger