Home » » Κύριε Tατσοπουλε ξεκαβαληστε από το καλάμι και φερθείτε σαν εκπρόσωπος της προοδευτικής αριστεράς.

Κύριε Tατσοπουλε ξεκαβαληστε από το καλάμι και φερθείτε σαν εκπρόσωπος της προοδευτικής αριστεράς.

Written By VALTOS on Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 | 7:47 μ.μ.


Παρακολουθώντας την πορεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τατσοπουλου στα ΜΜΕ και στα social media διακρίνω μια αλαζονεία και ένα προκλητικό ύφος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στον θεσμικό του ρόλο.

Είπε σήμερα ο κ.Τατσοπουλος στο πρωινό του Mega ότι δεν μπορεί να επιβάλει το 7% την γνώμη του , ενώ το 3% λέμε εμείς που ήταν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε.
Όταν λίγο καιρό πριν διαφωνούσα με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς γενικότερα απέναντι στους φανατικούς μουσουλμάνους που
δημιούργησαν επεισόδια σε όλο τον κόσμο ορμώμενοι από μια ταινια για την ζωη του Μωάμεθ , και θεωρούσα πως θα πρέπει να καταδικαστούν οι ακραίες , φανατικές θρησκόληπτες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα.

Όταν εφαρμόζεις  δυο μέτρα και δυο σταθμά στην αντιμετώπιση ενός ακραίου φαινομένου θα έρθει η στιγμή που θα το λουστείς , φυσικά αυτό είναι χαρακτηριστικό της ακροδεξιάς συμμορίας και συμφωνώ σε πολλά από αυτά για τα οποία μίλησε ο κ.Τατσοπουλος και όντας καλοπροαίρετος θέλω να πιστεύω ότι ξεσπάσματα με χυδαίους χαρακτηρισμούς δεν θα επαναληφτούν από τον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενα μεγάλο κομμάτι θίγεται όταν τους πειράξεις την πίστη που εδώ που τα λέμε είναι ότι έμεινε σε πολλούς συνανθρώπους μας , παρόλα αυτά δεν ήταν περισσότεροι από 100 αυτοί που πήγαν να τραμπουκισουν , και αυτό είναι το θετικό , απλά η Χρυσή Αυγή έστησε ακόμα μια παγίδα θέλοντας να εκμεταλλευτεί κάποιους αφελείς.



Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ  .-
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger