Home » » Από την πατριωτική εθνικιστική συσπείρωση η χθεσινή ρίψη φεϊγβολάν

Από την πατριωτική εθνικιστική συσπείρωση η χθεσινή ρίψη φεϊγβολάν

Written By VALTOS on Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 | 9:14 μ.μ.



Γράψαμε το μεσημέρι ?(εδω ) για χθεσινή πορεία και ρίψη φειγ βολάν σε πόλεις της Ημαθίας και στην Αλεξάνδρεια και αναφέραμε όπως μας μετέφεραν πως πιθανών να ήταν από άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου.

Όπως διαβάζουμε στο hmathia-news πρόκειται για άτομα της Πατριωτικής Εθνικιστικής Συμμαχίας οι οποίοι γέμισαν με φειγ βολάν πολλές πόλεις της Ημαθίας και μάλιστα στην Αλεξάνδρεια όπως μας είπαν αντάλλαξαν χειρονομίες με πολίτες.


Χαρακτηριστικό είναι πως στα φυλλάδια καταφέρονταν τόσο ενάντια στους αναρχικούς όσο και στην Χρυσή Αυγή , κάτι που μπέρδεψε όπως φαίνετε αυτούς που μας μετέφεραν τα περί αριστεριστών.

Σημείωση εκ των υστέρων : Η ενημέρωση απο αναγνώστες δείχνει οτι ισχύει το πρωτο δημοσίευμα εδω και για εμας σημασια δεν εχει αν εχουμε δικαιο ή αδικο αλλα στο να υπάρχει ζωντανός διαλογος και ενημέρωση ειδικα για θεματα στα οποια δεν εχουμε προσωπική άποψη και ζηταμε την βοηθεια σας ωστε να ενημερωνόμαστε ολοι , για αυτο δημιουργήσαμε και το chat (δεξια στο μπλογκ) για να μαθαίνουμε τα γεγονότα σε real time.
Share this article :

9 σχόλια:

  1. απλά απαραδεχτη η σελίδα σας γιατί ψεύδεται.η πορεία ηταν απο ατομα του αντιεξουσιαστικου χωρου και τα φυλλαδεια εγραφαν πατριδα μας ολη η γη,ολοι ειμαστε μεταναστες,σπαστε τον φασισμο σε καθε γειτονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το οτι δεν ειχα προσωπικη αποψη για το γεγονος και αναφερω ξεκαθαρα , η οτι το ρεπορταζ ειναι απο αλλου λεει κατι;
    απο οτι καταλαβαινω ισχυει η πρωτη αναρτηση περι αντιεξουσιαστων , καλο θα ηταν αν εχεις το φυλλαδιο να το στειλεις , η κινηση της πατριωτικης συμμαχιας εγινε σε αλλες πολεις του νομου μας , οπως και να εχει η κινηση ριψεις φειγ βολαν απο οπου και να προερχεται προσωπικα δεν μου αρεσει τα υπολοιπα θα τα κρινει η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτέ εσύ που γράφεις δεν ξέρεις τι γράφεις...
    Εμείς δεν π΄γαμε στην Αλεξάνδρεια καθόλου


    Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πειτε μας που πηγατε για να το ξερουμε ρε παιδια , και αληθεια εχει καμια σημασια αν πηγατε στην Αλεξανδρεια ή στην Βεροια η οπου αλλου;

      Διαγραφή
  4. ρε βαλτε μια παραπληροφορηση εισαι...θες να περασεις αυτα που θες...και ως γνωστος λατρης αυτης της αναρχοκουλτουριαρικης αποψης μην προσπαθεις να σπιλωσεις αλλους χωρους.και οσο για την δικαιολογια οτι δεν ειναι δικη σου αποψη τι μας το λες?ρεζιλι γινεσε,αν ειναι θα σε πω και εγω αναρχικοι ηρθαν στα σχολεια της πολης και εκαψαν ελληνικες σημαιες,θα το εγραφες ποτε?η αναρχικοι ηρθαν και χτυπησαν παιδια της πολης μας.θα τΑ αναρτουσες ποτε αυτα?Η απαντηση ειναι μια ΟΧΙ.πραματα που ισως και ισχυαν αλλα...ειπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ανωνυμε οπως εγραψα στην πρωτη αναρτηση μου μετεφεραν αρκετα ατομα πως χθες εγινε μια μοτοπορεια , πιθανων απο ατομα του αντιεξουσιαστικου χωρου και οπως βλεπεις ( http://valtos-alexandreia.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6043.html?showComment=1351371002287#c4712805590641091727 ) το εγραψα αν και λατρης της αναρχοκουλτουριαρικης αποψης οπως λες και μαλιστα το κατεκρινα. αν ηθελα να σπιλωσω αλλους το σχολιο σου θα ειχε σβηστει και τιποτα απ'οσα ανεφερα δεν θα τα επαιρνα πισω.....και τελικα για εμενα τον λατρη δεν ειχε σημασια απο που προερχοταν για εσενα εχει και αν ναι θα το ανεφερες ;

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε Βέροια, Νάουσα και χωριά π΄γαμε, πουθενά στην Αλεξάνδρεια.
    Άν κατάλαβα καλά οι αντιεξουσιαστές σύμφωνα με αυτά που λές ρίξανε φέιγ βολάν στην Αλεξάνδεια που στρέφονταν κατά τις Χ.Α. και των Αναρχικών.

    Αν το κάνετε αυτό μπράβο γιατί υπάρχουν και άνθρωποι με μυαλό τελικά.

    Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger