Home » , » Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην παράσταση corpus Christi ένταση , δακρυγόνα , δείτε βίντεο από την παράσταση.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην παράσταση corpus Christi ένταση , δακρυγόνα , δείτε βίντεο από την παράσταση.

Written By VALTOS on Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 | 11:04 μ.μ.


Απίστευτες καταστάσεις από φανατικούς χριστιανούς(;) και ακροδεξιούς  για μια παράσταση που θα περνούσε απαρατήρητη αν η Χρυσή Αυγή δεν αποφάσιζε να εκμεταλλευτεί και το τελευταίο δράμι βλακείας ορισμενων.

Όπως μπορεί να αντιληφτεί κάθε νοήμων η παράσταση όπως και καθ είδους παράσταση δεν αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο όπως διατείνεται η ιερά σύνοδος θεωρώντας πως το έργο δεν είναι ιστορικά ακριβές.


Μα είναι δυνατόν ; ότι δηλαδή η Βίβλος πχ είναι ιστορικά αποδεδειγμένη και ακριβής  , για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή , η πίστη του καθενός είναι ιερό πράγμα η ισχυρή πίστη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από θέατρο ,ταινίες , , βιβλία κλπ , μάλιστα έχει και ένα ακόμα πλεονέκτημα δεν χρειάζεται ιστορική ή επιστημονική τεκμηρίωση αυτός είναι αλλωστε ο ορισμος αυτής.

Αν οι φανατικοί μουσουλμάνοι έχουν μια δικαιολογία λόγο συνθηκών και έλλειψης μόρφωσης να προβαίνουν σε ακραίες συμπεριφορές , λέω αν , οι εδώ φανατικοί δεν έχουν καμία , το τραγικό για τους φασίστες είναι ότι καθημερινά κάνουν βήματα για να φτάσουν την χώρα σε καταστάσεις άλλων λαών που οι ίδιοι αποκαλούν βάρβαρους.

Όσο για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρηστο Παππα  που ελευθέρωσε προσαχθέντα από την αστυνομία για τα επεισόδια και μάλιστα μέσα από την κλούβα χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς τι να πούμε;  δυο μέτρα και δυο σταθμα.

 δειτε βιντεο από τα επεισοδια και από την παρασταση.







Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger