Home » , » Άκρως τρελό και Αλεξανδρινό 3….το οσκαρ πάει στον…

Άκρως τρελό και Αλεξανδρινό 3….το οσκαρ πάει στον…

Written By VALTOS on Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 | 9:30 π.μ.


Καλημέρα συμπολίτες-σες όπως θα έχετε καταλάβει η συντέλεια του κόσμου δεν ήταν πιστή στο ραντεβού της για άλλη μια φορά αν και όπως έγραψε ο κ. Αλευρας στο blog του υπάρχουν σημεία στην Αλεξάνδρεια για τα οποία δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν δεχτήκαν την μανία ή την μαγεία των Μαγιας.

Σήμερα μιας και φτάνουμε στο τέλος του 2012 θα ασχοληθώ με ένα πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας το οποίο κατά την γνώμη μου θα έπαιρνε το οσκαρ (θα μπορούσε να ονομαστεί το Χρυσό Ροδάκινο λόγο περιοχής) στην κατηγορία Α’ ανδρικού ρόλου με διαφορά από τον δεύτερο.


Μιλώ για το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο το οποίο έχει αποκτήσει φανατικούς εχθρούς και ορκισμένους φίλους , έχω ακούσει τα καλύτερα και τα χειρότερα για αυτόν και μάλιστα από διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων τόσο που πραγματικά και εγώ ο ίδιος έχω σαστίσει μιας και δεν τον γνωρίζω προσωπικά και πραγματικά θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να το κάνω αφου το όνομα του τείνει να γίνει «μύθος» στον κόσμο της Αλεξάνδρειας.

Αναφέρομαι στον κύριο Θέμη Σιδηροπουλο διοικητή του Α.Σ Αλεξανδρείας.

Έχουμε ξαναπεί από εδώ για εμάς δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο υπάρχει και το γκρι και δεν θα μπορούσαμε παρά να επιβραβεύσουμε το σημαντικό έργο που έγινε επί των ημερών του στον τομέα της κυκλοφορίας οχημάτων καθώς και στον έλεγχο της μουσικής στα μαγαζιά….καλά μας κάνει και μπράβο του.

Σήμερα όμως θα αναφερθώ σε ένα συμβάν που έλαβε χώρα την προ περασμένη Κυριακή και το οποίο κατά την γνώμη μου αποτελεί κακό δεδικασμένο για την περιοχή μας και αφορά τακτικές που έχουμε γνωρίσει σε αστικές περιοχές και τις θεωρώ απαράδεκτες.

Την Κυριακή εκείνη ο ΠΑΟΚ έπαιζε στα Γιάννενα και φίλαθλοι του τοπικού συνδέσμου είχαν ετοιμάσει εκδρομή , η αστυνομία φοβούμενη επανάληψη επεισοδίων μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ στην πόλη μας ήταν σε ετοιμότητα με περιπολικά να περιπολούν συνεχώς και καλά έκαναν καθώς κανείς δεν επιθυμεί επανάληψη των θλιβερών επεισοδίων.

Προχώρησαν όμως , προφανώς με εντολή του διοικητή και σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων από διάφορα σημεία της πόλης , άτομα εκ των οποίων πολλά ουδεμία σχέση είχαν με τους συνδέσμους.

Μάλιστα σε μια περίπτωση έγινε προσαγωγή ατόμου δυο φορές το ίδιο βράδυ χωρίς να έχει  συμμετοχη στους συνδεσμους , ενώ μας ανέφεραν και προσαγωγή παρά την επίδειξη ταυτότητας , και ρωτώ σε αυτό το κράτος με την  ολίγη από δημοκρατία  υπάρχει κάποια λογική στις προσαγωγές ειδικά σε μια μικρή πόλη όπως αυτής της Αλεξάνδρειας;

Δεν αρκούσε η έντονη παρουσία των περιπολικών;

Πιστεύω  ότι αυτό έγινε με καλή πρόθεση μιας και στα τελευταία γεγονότα υπήρξαν υλικές ζημιές , αυτές οι μέθοδοι όμως αν περάσουν αδιαμαρτύρητα μπορούν να μονιμοποιηθούν και αυτό δεν το θέλει κανείς.

Χρόνια Πολλά σε όλους.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger