Home » » Ο Κουρακης και οι «έγκυρες» δημοσκοπήσεις

Ο Κουρακης και οι «έγκυρες» δημοσκοπήσεις

Written By VALTOS on Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 | 7:54 μ.μ.



Τις τελευταίες ημέρες βομβαρδιζόμαστε όλοι από δημοσκοπήσεις πολλές από τις οποίες έχουμε παρουσιάσει και από εδώ (ίσως είναι λάθος μας) από τις οποίες ο απλός πολίτης συμπεράνει πως η τρικομματικη κυβέρνηση ισχυροποιείτε ενώ υπάρχει  μια πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δούμε το πόσο αξιόπιστες είναι οι εν λόγο δημοσκοπήσεις αρκεί να θυμηθούμε τις τελευταίες προεκλογικές δημοσκοπήσεις και το τι ποσοστά έδιναν στα κόμματα.

 
ΝΔ : 18-21%
ΠΑΣΟΚ : 14-17%
ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ 9-10%
ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ 8-11%
ΔΗΜΑΡ : 8-9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3-5%

Νομίζω πως γινεται  κατανοητό το όπλο των δημοσκοπήσεων το οποίο χρησιμοποιούν όποτε αυτοί κρίνουν απαραίτητο , το δυστύχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως σε σημεία κρίσιμα πολιτικά βρίσκεται πάντα ο από μηχανής Γκαφατζής που έρχεται να ενισχύσει το αίσθημα απογοήτευσης του Λαού , αυτή την φορά ήταν ο κ. Κουρακης ο οποίος παρά την εμπειρία του δεν απέφυγε να πέσει σε ατόπημα και να θέσει σε λειτουργία το χριστιανικα αντανακλαστικά του Ελληνικού λαού το οποία φυσικά βρίσκονται σε λήθαργο στους περισσοτέρους πλην ελαχίστων εορτών και αυτή είναι μια αλήθεια την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει ο κόσμος.

Για να γίνω ξεκάθαρος θεωρώ αυτονόητο τον διαχωρισμό Κράτους – εκκλησιάς και την μη φορολόγηση για αυτόν τον (ιερό;) σκοπό.
Οποιαδήποτε άνιση φορολόγηση όμως με βάση κριτήρια όπως θρησκεία κλπ νομίζω πως είναι εκτός ελληνικης πραγματικότητας.

Όσο για την ΝΔ και τις γκεμπελικές μεθόδους προπαγάνδας το δικό της δυστύχημα είναι πως στην εποχή που ζούμε τα βιντεακια τα οποία την ξεγυμνώνουν υπάρχουν εκεί που ενημερώνεται η νεολαία…..στο διαδίκτυο , ας δούμε τι έλεγε ο κ. Στουρναρας για τους μισθούς των κληρικών 
:

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger