Home » » ΑΛΜΜΕ-VENUS: «Δεν πληρώνουμε τους αγρότες επειδή δεν μας πληρώνει η Πειραιώς που αγόρασε την ΑΤΕ»!

ΑΛΜΜΕ-VENUS: «Δεν πληρώνουμε τους αγρότες επειδή δεν μας πληρώνει η Πειραιώς που αγόρασε την ΑΤΕ»!

Written By VALTOS on Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 | 5:48 μ.μ.

Στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό παραμένουν παρατεταγμένα από την Πέμπτη το πρωί τα τρακτέρ των αγροτών του νομού Ημαθίας. Αναφορικά με το αίτημα για την...πληρωμή της περσινής σοδιάς τους από τις βιομηχανίες κομπόστας, ΑΛΜΜΕ και VENUS σε κοινή επιστολή τους αναφέρουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στην εξαγορά της ΑΤΕ από τον όμιλο Πειραιώς που προκαλεί κωλυσιεργία στην εκταμίευση χρημάτων που προορίζονται για τις βιομηχανίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι τελικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις ολόκληρου του κλάδου θα ληφθούν την Κυριακή, όταν θα συνεδριάσει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο στον Πλαταμώνα Πιερίας.
Στην Κουλούρα Γεωργία Μπατσαρά και Χαρούλα Ουσουλτζόγλου
Τους αγρότες στον κόμβο της Κουλούρας επισκέφθηκαν το απόγευμα η βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά και η δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη.
Η κ. Μπατσαρά συνομίλησε με τον πρόεδρο της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Τάσο Χαλκίδη και άλλους αγρότες, εξέφρασε τη συμπαράσταση στα αιτήματά τους και έθεσε εαυτόν στη διάθεσή τους για όποια πολιτική βοήθεια σε κεντρικό επίπεδο.
Η κ. Ουσουλτζόγλου είχε μεταβεί στην Κουλούρα λίγο νωρίτερα, συνοδευμένη από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης & Οικονομικών Αντώνη Καγκελίδη.
Η δήμαρχος ενημερώθηκε επίσης από τον κ. Χαλκίδη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κουλούρας Ιορδάνη Παπαδόπουλο, για τα προβλήματα σχετικά με την αποπληρωμή των παραγωγών, τα καύσιμα, το ΦΠΑ και τα χρόνια προβλήματα του κλάδου. Οι εκπρόσωποι του δήμου δήλωσαν με τη σειρά τους την αλληλεγγύη τους και την έμπρακτη υποστήριξή τους, με παρεμβάσεις στους αρμοδίους στο μέτρο του δυνατού, για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων τους.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger