Home » » “Έκθεση Φωτογραφιών και Εγγράφων των πρώτων Δημοτικών Αρχόντων και άλλων προσωπικοτήτων της μεταπολεμικής περιόδου της Αλεξάνδρειας” απο τον Γιωργο Ντελιοπουλο (φωτο)

“Έκθεση Φωτογραφιών και Εγγράφων των πρώτων Δημοτικών Αρχόντων και άλλων προσωπικοτήτων της μεταπολεμικής περιόδου της Αλεξάνδρειας” απο τον Γιωργο Ντελιοπουλο (φωτο)

Written By VALTOS on Κυριακή 26 Μαΐου 2013 | 10:51 μ.μ.


Στη γεμάτη αίθουσα της Στέγης Ποντίων πραγματοποιήθηκε η έκθεση φωτογραφιών του Γιώργου Ντελιοπουλου που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να αποδώσει φόρο τιμής στου δημοτικούς άρχοντες που πέρασαν από τον τόπο μας.

Την παρουσίαση έκανε ο ιστορικός κ.Γρηγορης  Γιοβανοπουλος ενώ χαιρετίστηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτιδη (τον οποίο ο κ. Ντελιοπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την συνεισφορά του στην έκδοση του βιβλίου του) και ο Δήμαρχος κ. Δημητριάδης ο οποίος υποσχέθηκε πως η έκθεση θα επαναληφτεί στο υπό παράδοση Πνευματικό κέντρο της πόλης μας.

Άξιος πολλών συγχαρητηρίων ο κ. Ντελιοπουλος για την συνεισφορά του στην διατήρηση της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής του Ρουμλουκιου και την μεταλαμπάδευση της σε εμάς τους νεότερους.
















Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger