Home » , » Δήμος Αλεξάνδρειας : σεμνά και ταπεινά υπέρ ανέργων.

Δήμος Αλεξάνδρειας : σεμνά και ταπεινά υπέρ ανέργων.

Written By VALTOS on Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013 | 9:30 π.μ.

Πριν λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ ΓΗ που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλεξάνδρειας ως εταίρου Α.Σ του ΤοπΣΑ (Τοπικό Σχέδιο για την Απασχόληση) ενώ επίσης εταίροι είναι οι Δήμοι Σκύδρας , Πέλλας , τα ΚΑΕΛΕ , Εμπορικοί Σύλλογοι κ.α.
Το εν λόγο πρόγραμμα αφορά την εξασφάλιση της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για ανέργους, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων στις περιοχές παρέμβασης όπως διαβάζουμε από την ιστοσελίδα του προγράμματος (εδω) στο οποίο ήδη έχουν δοθεί 2 παρατασεις λόγο μικρού ενδιαφέροντος.


Ως εδώ όλα καλά ώσπου ενημερωθήκαμε από τον Δήμο μέσο Δελτίου Τύπου (εδω) πως η εκδήλωση έγινε στο κέντρο δεξιώσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ιδιοκτησίας . Τ. Παπαδόπουλου προέδρου της ΚΕΔΑ με απευθείας ανάθεση και κόστος 2.000 ευρώ (δειτε εδω στο Διαυγεια).
απο την εκδηλωση Δημου Σκυδρας...με χυμο την εβγαλαν.
Όπως μάθαμε παρευρέθηκαν περίπου 30 ενδιαφερόμενοι οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον αντάξιο του Δήμου μας ο οποίος δεν δείχνει να πτοείται από κρίση όταν είναι να λύσει το πρόβλημα ανεργίας της περιοχής μας.
Σε αντίθεση με τον Δήμο Σκύδρας π.χ που δεν αντιλήφτηκαν την σημασία της ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗΣ ΓΗΣ και πραγματοποίησαν την ενημέρωση στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας προφανώς με μηδενικό κόστος (εδω).


Στο Διαύγεια επίσης διαβάζουμε πως για το ίδιο πρόγραμμα δόθηκαν 4.000 ευρώ για την δημιουργία βίντεο (εδω), δεν γνωρίζουμε αν θα πάρει μέρος και σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους ή ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός του.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger