Home » » Συνεληφθη η "αγανακτισμένη κάτοικος του ΑΓ.Παντελεήμονα" Θ.Σκορδέλη - βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα μεταναστών και 145.000ευρώ

Συνεληφθη η "αγανακτισμένη κάτοικος του ΑΓ.Παντελεήμονα" Θ.Σκορδέλη - βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα μεταναστών και 145.000ευρώ

Written By GIOTA on Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 | 9:43 π.μ.


Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων η καταζητούμενη Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εκλογές και υπόδικος για ρατσιστική επίθεση.

Η 50χρονη κατηγορείται για εμπλοκή στην ίδια υπόθεση για την οποία συνελήφθη ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα ενώ αναζητείται ακόμη ο τέταρτος από τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός ο οποίος υπηρετούσε επίσης στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Σκορδέλη είχε εμφανιστεί ως «αγανακτισμένη κάτοικος» στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και τον Ιούνιο του 2012 κατέβηκε ως υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στην Α΄Αθηνών.

Σε αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα, διευθύνσεις και άλλα στοιχεία μεταναστών , έντυπο υλικό της Χ.Α. και το ποσό των 145.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, η δίκη της ωστόσο έπαιρνε συνεχείς αναβολές (έχει οριστεί πλέν για τις 22 Ιανουαρίου 2014).



Πηγή: iefimerida.gr


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger