Home » » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΡΕΛΑΝΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΟΝΟΜ(Τ)Α ΕΚΠΛΗΞΗ (;)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΡΕΛΑΝΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΟΝΟΜ(Τ)Α ΕΚΠΛΗΞΗ (;)

Written By VALTOS on Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 | 10:13 μ.μ.

Όσοι περίμεναν μια γρήγορη αντίδραση του Δημάρχου κ. Φώτη Δημητριάδη μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Γκυρίνη και των πρώτων ονομάτων που θα την στηρίξουν μάλλον διαψεύστηκαν.
Ο πολύπειρος σε προεκλογικούς αγώνες Δημητριάδης δουλεύει μεθοδικά για να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό που άφησαν οι αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών της δημοτικής του παράταξης.
Η πληροφορία για ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχει κλείσει ο Δήμαρχος φαίνεται να διασταυρώνεται αν και τίποτα δεν είναι οριστικό.

Αυτό μαζί με κάποιες μεταγραφές καθώς και 1-2 νέες (και ηλικιακά) γυναικείες παρουσίες στο συνδυασμό είναι που καθυστερούν τον Δήμαρχο στην ανακοίνωση ονομάτων.
Από την μεριά του Π. Γκυρίνη επιχειρήθηκε ακόμα ένα «χτύπημα» με την επιστολή που υπογράφουν 13 συμπολίτες μας εκ των οποίων μερικά «δυνατά» ονόματα που έχουν διάθεση για προσφορά.
Αν και η επιστολή δεν μας στάλθηκε και για αυτό δεν την παρουσιάσαμε θα προσπαθήσουμε να την αναλύσουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Τώρα το πόσο απασχολούν τον πολίτη και ειδικότερα τους νέους όλες αυτές οι «υπόγειες διαδρομές» οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν με παρωχημένες μεθόδους αποτελεί ένα ερώτημα.
Share this article :

9 σχόλια:

  1. μαυρο σε νεα πασοκοκρατια. νδουλα πασοκουλα μακρυα απο εμας. ΜΑΥΡΟ στα λαμογια που τους υποστηριζουν. Αυτοι μας εφτασαν εδω. Οχι σε αυτους που το παιζουν ανεξαρτητοι με κομματικες σημαιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia apo ta idia pali , o foths dhmarxos xorhs antipalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ-ΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νικο δυστηχως η ευτηχως ο τοπος θελει ανθρωπους επαγγελματιες
    θελει ανθρωπους με εμπειρια γνωστες των πραγματων ανθρωπους που για να φτασους εδω που ευτασαν εριξαν κοπο ιδρωτα και δεν τα βρηκαν ετοιμα απο μπαμπαδες και παπουδες
    θελει ανθρωπους τεχνοκρατες με αριστη γνωση και οχι γνωση μονο γνωστους
    θελει ανθρωπους που εχουν εμπειρια στην διαχιρηση καταστασεων με τον αλφα η βητα τροπο
    δεν λεω καλος ανθρωπος ο γκυρινης καλος ανθρωπος και ο σπυριδης και ο αλευρας αλλα λιγοι μπροστα στον δημητριαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνουμε. Μόνο που ο Δημητριαδης λίγη σχεση έχει με αυτα που αναφερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝΩ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ?
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ
    - ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ?
    - Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καλύτερος είναι ο Σπυριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπυρίδης! Αν θέλουμε αντιμνημονιακό δήμαρχο, έντιμο και αγωνιστή!! Να σταματήσουμε με τους επαγγελματίες καριερίστες πολιτικούς, να νιώσουμε επιτέλους την πόλη δικιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έλεος....μην κρίνουμε ''εξ ιδίων τα αλλότρια'' ...η προσωπικότητα του καθενός κτίζεται από τον ίδιο και όχι από τους οικείους του......όταν δε γνωρίζουμε κάποια πρόσωπα (π. χ.Γκυρίνης) πρέπει να είμαστε προσεχικοί σ΄αυτά που λέμε.......Καλύτερα να ρωτάμε να μάθουμε.......Ας μιλήσουμε για αυτούς που ξέρουμε και για αυτά που κάνανε και κάνουν ...(π.χ. Δημητριάδης,...Γκιόνογλου....Ματσούκας...Κούγκας....Βενιόπουλος....Παπαδόπουλος.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger