Home » » ΗΜΑΘΙΑ : ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΤΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ

ΗΜΑΘΙΑ : ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΤΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ

Written By VALTOS on Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 | 9:00 π.μ.


Ξημερώματα Κυριακής , σημειώθηκε άλλο ενα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο καρμανιόλα του Ν. Ημαθίας και ενα από τα χειρότερα κομμάτια του οδικού δικτύου όλης της Ελλάδας. Συγκεκριμένα λίγα μέτρα έξω απο το χωριό Αγία Βαρβάρα ΙΧ παρέκκλινε της πορείας του , κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες , με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χαντάκι βάθους μισού μέτρου το οποίο αρχίζει ακριβώς εκεί που τελειώνει το οδόστρωμα . Φυσικά προστατευτικό κιγκλίδωμα δεν υπάρχει και τα χόρτα που έχουν φτάσει σε ύψος 1,5 μέτρου έχουν σκεπάσει το χαντάκι. Σε αυτό το κομμάτι του επαρχιακού δικτύου, απο Βέροια μέχρι Βεργίνα, τα ατυχήματα είναι σε μόνιμη βάση και πολλά μάλιστα θανατηφόρα.




Έχουν σημειωθεί ατυχήματα απο κακοτεχνίες του οδοστρώματος ( πολλές κλειστές στροφές και λακκούβες ) , απο αδιαφορία των αρμόδιων αρχών ( σε περιόδους παγετού δεν ρίχνουν αλάτι , όπως υπάρχει και έλλειψη διαγράμμισης του οδοστρώματος ) , απο συγκρούσεις με ζώα ( αδέσποτους σκύλους, αγριογούρουνα ) , επικίνδυνη είναι και η διέλευση της γέφυρας του Αλιάκμονα ( στενή , χωρίς σήμανση , με ταυτόχρονη διέλευση πεζών πάνω στο οδόστρωμα γιατί δεν υπάρχει χώρος για πεζοδρόμιο ) , κ.ά .

Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί καθημερινά κάποιες χιλιάδες τουριστών που επισκέπτονται τον Αρχαιολογικό Χώρο των Αιγών ( Βεργίνα ) , χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τους κινδύνους που διατρέχουν , αντικρίζοντας μια εικόνα αδιαφορίας και πλήρης εγκατάλειψης. 
Επειδή τα ατυχήματα που σημειώνονται σχεδόν καθημερινά σε αυτό το δρόμο δεν συγκινούν τους αρμόδιους φορείς καλό θα ήταν όταν περνάτε απο αυτό το δρόμο να κάνετε την προσευχή σας !!!!!

Πηγη laikoyra.gr
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger