Home » » ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 19 Απριλίου 2014 | 8:30 π.μ.


Βελτιώμενος στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο σε κάποιες άλλες, ο ήλιος θα παίζει κρυφτό με τα σύννεφα, χωρίς να αποκλείονται και σποραδικές βροχές, ειδικά στα ορεινά. 
Η βελτίωση θα αρχίσει από τα βόρεια και θα επεκταθεί σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα. Αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο.

Στις παραπάνω περιοχές, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βριχής στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, οι όποιοι στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σε μικρή άνοδο.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα παρατηρηθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στα ανατολικά 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης στα νότια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο στα δυτικά και τα νότια.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger