Home » » ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Σάββατο 5 Απριλίου 2014 | 3:48 μ.μ.


Παρατηρήσαμε σήμερα πως στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας και ακριβώς δίπλα από το πνευματικό κέντρο ετοιμάζεται η κατασκευή που βλέπετε στην φωτογραφία.
Το ερώτημα είναι τι σχέση έχει η κατασκευή αυτή με το Πνευματικό Κέντρο και αν αληθεύει (δεν θέλω να το πιστεύω) πως πρόκειται για κατασκευή , η χρήση της οποίας θα γίνει από γειτονικό καφέ με την άδεια του Δήμου ώστε να εξυπηρετεί τους πελάτες του.
Βρέθηκε τρόπος από τον Δήμο να αποσυμφόρησης του πεζόδρομου από τα τραπεζοκαθισματα; Αν ναι αυτό έγινε μετά από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου; Και τελικά έγινε κάποιος διαγωνισμός για την επιλογή του καταστήματος που θα εκμεταλλευτεί το χώρο;


Τελικά όπως όλα δείχνουν το πνευματικό κέντρο θα χρησιμοποιηθεί για όλα (βαρκούλες , καφέ κλπ) πλην του σκοπού για τον οποίο δημιουργήθηκε……την προαγωγή του Πολιτισμού.

υ.γ Σε λιγο θα ακολουθήσει και 2ο ερώτημα με διαφορετικους αποδέκτες.


Share this article :

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας. Κατ′ αρχήν να συγχαρώ το ΒLOG σας για την ανάδειξη του συγκεκριμένου θέματος. Πριν εισέλθω στη ουσία του θέματος, θέλω να θέσω ένα ερώτημα τόσο προς τα ηλεκτρονικά αλλά και τα έντυπα μέσα που κυκλοφορούν στην Πόλη μας. Κύριοι, κανείς σας δεν αντιλήφτηκε το έκτρωμα αυτό στο πεζόδρομο? Και έρχομαι στην ουσία του θέματος. Ο χώρος αυτός παραχωρήθηκε – δεν ξέρω με ποιες διαδικασίες- σε κομματικό φίλο του νύν Δημάρχου. Απολύτως παρανόμως διότι δεν ανήκει ούτε στην οικοδομική γραμμή του καταστήματος που παραχωρήθηκε. Επομένως αποτελεί ξεχωριστό κατάστημα. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στο αποκαλούμενο Πνευματικό Κέντρο. Επομένως έγινε παρανόμως αλλαγή χρήσης του χώρου. Σε κάθε σταθερή κατασκευή απαιτείται άδεια τις πολεοδομίας, υπάρχει? Και αν όχι για ποιο λόγο δεν εφαρμόστηκαν τα νόμιμα? Το αστυνομικό Τμήμα που κάνει ελέγχους δεν διαπίστωσε την παράβαση? Πρέπει να καταλάβουν οι Διοικούντες ότι δεν παραδίδουμε τα πάντα για μία εκλογική νίκη. Το κτίριο αυτό – που θυμίζει το γεφύρι τις Άρτας- δημιουργήθηκε για την ανάπτυξη του Πολιτισμού , και κατάντησε ένας χώρος πανηγυριού χειρίστου είδους. Και θέτω το ερώτημα δεν πρέπει να δώσουν πιστικιές απαντήσεις οι αρμόδιοι? Δήμος, Αστυνομία, Πολεοδομία, Διεύθυνση Υγιεινής? Εάν δεν απαντήσουν οι ευθύνες τους θα είναι τεράστιες και θα αποτελεί ένα ακόμη σκάνδαλο, που δεν θα πρέπει να μείνει μόνο στον καταγγελτικό γραπτό ,η ηλεκτρονικό λόγο, αλλά θα πρέπει να λάβει γνώση και η Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας που αναδειξατε το θεμα. θα περιμενω να τεθει στο δημοτικο συμβούλιο της Δευτερας να δουμε τι τελικα ισχυει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger