Home » » ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΓΚΥΡΙΝΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΓΚΥΡΙΝΗ

Written By VALTOS on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 3:49 μ.μ.

Στην κρισιμότερη και πιο δύσκολη μεταπολιτευτικά περίοδο της χώρας μας, οι συμπολίτες μας αποφασίζουν στις 18 Μαΐου για την τύχη του Δήμου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Οι παρατάξεις Δημητριάδη και κ. Γκυρίνη προσπαθούν εντέχνως να διαχωρίσουν την οικονομική κρίση η οποία πλήττει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών, από τα ζητήματα αυτοδιοίκησης, προτάσσοντας το δήθεν ανεξάρτητο και ακομμάτιστο, ως πανάκεια απέναντι στα προβλήματα που βιώνει ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.
Η πραγματικότητα την οποία «ξεχνούν» να αναφέρουν είναι αρχικά το ότι  η αυτοδιοίκηση δέχεται περικοπές που ξεπερνούν το 60% στους Δήμους ,όπως επίσης  την ανεργία , την διάλυση των κοινωνικών δομών , τους πλειστηριασμούς , το ξεπούλημα "φιλέτων" των Δήμων και τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.

Ας αναρωτηθούν οι πολίτες για την προέλευση των «ανεξάρτητων» ψηφοδελτίων του κ. Δημάρχου από την μία, με την στήριξη της ΝΔ και του κ. Γκυρίνη από την άλλη, με την στήριξη του κ. Χαλκιδη και την στελέχωση τους από πρόσωπα άρρηκτα δεμένα με τα δυο κόμματα (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ), οι πολιτικές των οποίων ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.
Το «λίφτινγκ» που επιχειρείται με την προσθήκη «νέων» προσώπων στα ψηφοδέλτια τους δεν μπορεί να κρύψει τις «ρυτίδες» του παλαιοκομματισμού που έχουν χαραχτεί στα πρόσωπα αυτών που διοίκησαν τον τόπο μας επί σειρά ετών.
Ο Δήμος έχει γνωρίσει στο παρελθόν παρόμοιου τύπου «ανεξάρτητους» με τα θλιβερά αποτελέσματα να είναι εμφανή έως σήμερα , χρειάζεται ριζική ανανέωση στα πρόσωπα αλλά κυρίως στον τρόπο διοίκησης , με διαφάνεια , δημοκρατία και συμμετοχικοτητα.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο υποψήφιος κ. Γιώργος Σπυρίδης, στην κρίσιμη αυτή στιγμή δηλώνουν  παρόντες και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες , να αγωνιστούν στο πλευρό του δημότη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει , και να συγκρουστούν με την όποια εξουσία για να διεκδικήσουν αυτά που ο τόπος μας έχει ανάγκη.
Ας αναρωτηθεί ο ψηφοφόρος αν την επομένη των εκλογών οι παρατάξεις των κ. Δημητριάδη και κ. Γκυρινη θα είναι πραγματικά αδέσμευτες από πολιτικές δουλείες ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που έρχονται.
Όσο για την επιχείρηση  εξαγοράς συνειδήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , με υποσχέσεις θέσεων και διάφορες άλλες “ανταμοιβές και διευκολύνσεις” , μόνο  θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη.


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…….ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ
Share this article :

14 σχόλια:

  1. Γιώργο αφού ταυτίζεις τον Δημητριάδη και τους συνεργάτες του, με τον Παναγιώτη Γκυρίνη και τους συνεργάτες του, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Θέλω μόνο να σου θυμίσω πως ο Δημητριάδης είναι δώδεκα χρόνια Δήμαρχος, και θέλει άλλα πέντε!! ( Ως να είχαμε δικτατορία δηλαδή) ενώ ο Γκυρίνης δεν χρημάτισε Δήμαρχος. Τον Δημητριάδη το έζησες και εσύ και οι πολίτες του Δήμου και τον Ξέρεις. Τον Γκυρίνη όχι. Επειδή η κάλπη δεν ξέρουμε τι βγάζει, εγώ ως αναποφάσιστος μέχρι αυτή την στιγμή, τι να επιλέξω αν είσαι την δεύτερη Κυριακή? Στο λέω αυτό διότι βλέπω πως κρατάς ίσες αποστάσεις από τους δύο, ενώ γνωρίζεις πως δεν είναι έτσι.

    Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γκυρινης δεν είναι νέος. Ηταν 6 χρονια αντιδήμαρχος σε έναν μάλλον αποτυχημένο δήμαρχο, χώρια την προεδρία του σε κάποιους ...περίεργους συνεταιρισμους.. Παρόλα αυτά παραμένει νεος πολιτικα σε σχέση με τον περίγυρο του, Χαλκιδιδες, Ναλμπαντη, Γκιουρτζη, και δε συμμαζεύεται. Οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος ,...

      Διαγραφή
  2. Όσο για την επιχείρηση εξαγοράς συνειδήσεων που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , με υποσχέσεις θέσεων και διάφορες άλλες “ανταμοιβές και διευκολύνσεις” , μόνο θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δημητριάδης γκυρίνης ένα και το αυτό δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας κατανοώ απόλυτα εσάς του ΣΥΡΙΖΑ να θέλετε να στηρίζεται το Γιώργο αλλά δεν είναι όπως θέλετε να παρουσιάζεται το ίδιο τους δύο συνδυασμούς. Και βέβαια έχετε όλο το δικαίωμα να κρίνεται όπως πιστεύεται, αλλά νομίζω πως και στο Γιώργο δεν κάνετε καλό. Μην ταυτίζεστε μα τον Λιολιόπολυ και τον Σουρλόπουλο αδικείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις κουρασει ρε μεγαλε, ενας εισαι σε ολα τα μπλογκς. Σε πειραξε που εβγαλα στη φορα τον κολλητο σου τον Χρυσαυγιτη πρωην οδηγο βουλευτη.Περαστικα. Ερχονται και νεες αποξκαλυψεις. Παρε κανενα ηρεμιστικο και ασε ησυχο τον Σπυριδη. Ασχολησου και με τον παλιο κολλητο σου τον δημαρχο και τα εργα του...

      Διαγραφή
  5. του τυπου εσας του συριζα φιλε 11:27 δεν το καταλαβαινω. Και λιολιοπουλος και Σουρλοπουλος παλι δεν το καταλαβαινω γιατι δεν εχει καμμια σχεση ουτε ο ενας ουτε ο αλλος! ο ντορος γινεται καθαρα απο κατι τυπους σας και εσενα . και αμα θες να το δεις απο την αλλη πλευρα ο γιωργος ειναι νεος ειναι καθαρος δεν εχει φαει τιποτα ουτε εχει μπλεχτει ποτε σε διαφορα παιχνιδακια με βουλευτες και εχει διπλα του καθαρους ανθρωπους. γιαυτο μη με λες μ@@@@@@ γιατι εχουν πολλα απλυτα απο παιδικους και δεν συμμαζευεται.ασε.... δεν ηξεραν τι εκαναν οι ιδιοι τους οι υπαλληλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 11: 28 ΑΠΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν νομίζεται ότι κάνετε κάτι καλό στο Γιώργο με αυτό τον τρόπο που εκφράζεστε τότε συνηχείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει κάποιο ψέμα σε οτι γράφει; ρε τα παπαγαλάκια του γκυρίνη που ενοχλήθηκαν κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νικολάκη ψευτόμαγκα. Αν έχεις στοιχεία για τους φασίστες δώστα εδώ και τώρα!! Στοιχεία όμως, γιατί αν είναι μπούρδες ξέρεις τι σε περιμένει? Αγωγές που θα ψάχνεσαι, θα καλλιεργείς παντζάρια μόνο για αυτές. Αν έχεις όμως και είσαι άντρας δώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι σας γράφεται ανοησίες, και χαλάτε τις καρδίες σας. Εγώ μία ερώτηση έχω για τον κ Λιολιόπουλο και όποιον δήποτε άλλο που ασχολείται με τέτοιες ανοησίες. Κύριοι γνωρίζεται τον αντιρατσιστικό Νόμο? Αν μπορείτε απαντήστε μου. Διότι κάποτε πρέπει να γίνουμε σοβαροί. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger