Home » » Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξάνδρειας: Νέα Συνεδρίαση την Παρασκευή, 18/7

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Αλεξάνδρειας: Νέα Συνεδρίαση την Παρασκευή, 18/7

Written By VALTOS on Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 | 3:05 μ.μ.


Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 18η του μηνός Ιουλίου του 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

1. Λήψη απόφασης για ανανέωση ή μη άδειας μουσικών οργάνων για το κατ/μα του Τσακόγλου Δημητρίου, στην Τ.Κ.Καβασίλων Δ.Αλεξάνδρειας.
2. Λήψη απόφασης για χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το κατ/μά (Παρασκευή και πώληση καφέ πάσης φύσεως σε διερχόμενους πελάτες από πρατήριο άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής), της Παρασχοπούλου Αναστασίας στην Τ.Κ.Κλειδίου Δ.Αλεξάνδρειας..
3.- Λήψη απόφασης για τροποποίηση-συμπλήρωση της αριθ. 40/2014 απόφαση της Ε.Π.Ζ. (προέγκριση ίδρυσης κατ/τος Μπαντώλα Αντωνίου του Διονυσίου στην Τ.Κ.Νεοχωρίου).
4. Εισήγηση στο Δ.Σ. για λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου σε συλληφθέντες για εναπόθεση πάσης φύσεως στερεών απορριμμάτων ή υγρών αποβλήτων στους ΧΑΔΑ Δ.Αλεξάνδρειας.

Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Κούγκας Αθανάσιος
Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρος Ποιότητας ζωής ο Σάκης Κούγκας !! Το ποιο σύντομο ανέκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger