Home » » ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Written By VALTOS on Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | 10:06 π.μ.


Το πτυχίο και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει ο Θ. Κουκάκης έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης. Ανακλήθηκε ο διορισμός του.
Σε ανάκληση του διορισμού του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Θεόδωρου Κουκάκη, προχώρησε ο υπουργός Υγείας, μετά τους ελέγχους που διαπίστωσαν ότι το πτυχίο του ήταν πλαστό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική απόφαση του Μάκη Βορίδη, ο αναγνωρισμένος από το ΔΙΚΑΤΣΑ τίτλος σπουδών και το δίπλωμα ειδικότητας που είχε καταθέσει έχουν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης.
Σημειώνεται ότι ο Θ. Κουκάκης, εκτελωνιστής στο επάγγελμα, είχε διοριστεί και τη διετία 2008 - 2010 στη διοίκηση του νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο».

Ο κ. Κουκάκης είχε τοποθετηθεί στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών τον Νοέμβριο του 2013 με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ύστερα από πρόταση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger