Home » » ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΠ.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ ΑΠ.ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Written By VALTOS on Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014 | 1:59 μ.μ.


Διαδοχικές συναντήσεις, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Καρασμάνη και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, είχε σήμερα το πρωί, ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για την έντονη χαλαζόπτωση που έπληξε την Ημαθία και συγκεκριμένα την περιοχή της Νάουσας αλλά και του Δήμου Αλεξάνδρειας, καθώς και για τις εκτεταμένες καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες της περιοχής.

Σε δήλωση του ο κ. Βεσυρόπουλος επισημαίνει:

«Ενημέρωσα άμεσα τον Υπουργό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, για τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η χαλαζόπτωση ενώ είμαι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της περιοχής.
Ζήτησα, οι εκτιμήσεις να είναι άμεσες και δίκαιες, να αποτυπώνουν το πραγματικό μέγεθος των ζημιών που υπέστησαν οι καλλιέργειες. Οι αγρότες που είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται, δεν θέλουν λόγια.
Απαιτούν πράξεις, να εφαρμοστούν τα αυτονόητα. Οι εκτιμήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα και οι παραγωγοί να αποζημιωθούν εγκαίρως».
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger