Home » » Άστατος ο καιρός με ζέστη και καταιγίδες

Άστατος ο καιρός με ζέστη και καταιγίδες

Written By VALTOS on Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 | 3:48 μ.μ.

Συνεχίζει τα παιχνίδια του ο καιρός καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει άνοδο αλλά θα ξεσπάσουν και μπόρες σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από μέτριοι έως ισχυροί.

Αττική

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 5 μποφόρ πρόσκαιρα μέχρι 6. Εξασθένηση των ανέμων αναμένεται τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται νεφώσεις στα γύρω ορεινά, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ πρόσκαιρα το μεσημέρι και νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Τοπικές νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι και μετά κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αίθριος θα είναι ο καιρός μέχρι το μεσημέρι. Από τότε και μετά αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βροχές, ακόμη και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καλός θα είναι ο καιρός μέχρι το μεσημέρι. Από εκεί και πέρα το ...μενού περιλαμβάνει τοπικές νεφώσεις, ακόμη και καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα παραμείνει και μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη το θερμόμετρο θα ανέβει κατά 2 με 3 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αίθριος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger