Home » » Αιτήσεις εκπαιδευτών για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας

Αιτήσεις εκπαιδευτών για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξάνδρειας

Written By Noula on Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014 | 9:21 π.μ.


Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. για τα Προγράμματα Τοπικής και Εθνικής Εμβέλειας (660/6/41612/16.07.2014) στο σύνδεσμο «Προκηρύξεις», και η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://applications.inedivim.gr

Οι νέες λίστες των εκπαιδευτών θα ισχύσουν και θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, από την προκήρυξη 602/19/3926/24.12.2012, μετά τη δημοσίευση στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. των οριστικών πινάκων των αποτελεσμάτων.

Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στη λίστα εκπαιδευτών του Κ.Δ.Β.Μ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση σύμφωνα με την νέα προκήρυξη.

Όσοι εκπαιδευτές υπάρχουν ήδη στη λίστα του Κ.Δ.Β.Μ. θα πρέπει να υποβάλουν ξανά αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι επιτρέπεται να υποβάλουν πρόταση για μία μόνο ειδικότητα και σε μία Περιφερειακή Ενότητα της επιλογής τους. Η επιλογή περισσότερων αποτελεί λόγο αποκλεισμού από τη διαδικασία επιλογής.

Η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι μέχρι και 01/08/2014 και ώρα 15:00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικώς έως και 08/08/2014 στο Ι.Ν.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger