Home » , » ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο Λ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Written By VALTOS on Σάββατο 19 Ιουλίου 2014 | 8:32 μ.μ.



Ο λαλίστατος Βουλευτής Ημαθίας με την ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης είχε «σηκώσει» τον Δεκέμβριο του 2012  το θέμα της αναφοράς των Σκοπίων ως Μακεδονία από βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σε Σκοπιανή εφημερίδα.
Είχαν ανταλλαχθεί τότε ανακοινώσεις (δείτε εδώ )με την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας οι οποίες εξέθεσαν τον κ. Τσαβδαρίδη όσο αφορά τις γνώσεις του πάνω στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της ονομασίας αλλά και τις θέσεις του κόμματος του όπως και τις ευθύνες του κ. Σαμαρά.
Παρόλα αυτά ο αντικειμενικός ίσως στόχος του Βουλευτή Ημαθίας επιτεύχθηκε με το χτίσιμο ενός  πατριωτικού προφίλ απαραιτήτου για την συγκέντρωση ψήφων από την συντηρητική δεξαμενή ψηφοφόρων της ΝΔ.



Σήμερα η είδηση της πολλαπλής αναφοράς της Μερκελ στα Σκόπια ως Μακεδονία (δείτε εδώ )κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου δημιουργεί πρόβλημα στον Σαμαρά όπως αναφέρουν διάφορα site , θα τολμήσει το υπ. Εξωτερικών να προβεί σε ανακοίνωση εναντίον της Γερμανίδας καγκελαρίου και τι θα κάνει ο πατριώτης Τσαβδαρίδης όταν απέναντι του δεν έχει μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την εντολοδόχο της Ελληνικής Κυβέρνησης;
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger