Home » » ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.

ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ.

Written By VALTOS on Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 | 8:57 μ.μ.



Στην επανάληψη της προσφοράς για την προμήθεια  πινακίδων για τις παιδικές χαρές του Δήμου οι οποίες έχουν κριθεί ακατάλληλες προχωρεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας.
Στις πινακίδες θα αναφέρεται όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο πως η χρήση τους γίνεται με ευθύνη των γονιών σε μια ντροπιαστική για πολλούς Δήμους της χώρας κίνηση μετά το πρόβλημα με τους ελέγχους των παιδικών χαρών , αφού απέτυχαν να τις συντηρήσουν στοιχειωδώς τώρα μετακυλούν τις ευθύνες ενός πιθανού ατυχήματος στους πολίτες.


Σε αλλά νέα έργα εκατομμυρίων μέσο ΕΣΠΑ χωρίς ουσία και με την συνενοχή της Ε.Ε έχουν δρομολογηθεί σε πολλούς Δήμους της χώρας.


Δείτε την πρόσκληση : 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ


όσους το επιθυμούν να καταθέσουν σε σφραγισμένο φάκελο οικονομική προσφορά, για την προμήθεια πινακίδων παιδικών χαρών, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 3.837,60 ευρώ με τον ΦΠΑ. Μετά την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών , θα ανατεθεί με απευθείας ανάθεση η εκτέλεση της παραπάνω προμήθειας, στον προσφέροντα την χαμηλότερη προσφορά.
Ως ημερομηνία λήξης των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ.
Οι προσφορές θα κατατίθενται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών-Γραφείο Προμηθειών (Αριθμ. Γραφείου 10) Εθν. Αντίστασης 42-1ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Τηλέφωνα: 2333350138, Υπεύθυνη υπάλληλος: Ε. Κυριαζοπούλου


ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 που ο ενδιαφερόμενος θα δηλώνει ότι έχει λάβει γνώση της αριθμ. 89/2014 τεχνικής έκθεσης-προδιαγραφές του Δήμου και ότι αποδέχεται τους όρους αυτής.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΦΩΤΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger