Home » , , » ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By VALTOS on Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 | 9:06 μ.μ.

Την ίδια ώρα που οι εγχώριοι «φελλοί» προσπαθούν να παρουσιάσουν μια εικόνα χάους μετά την επιλεκτική χρεοκοπία στην Αργεντινή ,στην χώρα της Λατινικής Αμερικής πανηγυρίζουν σε μια προσπάθεια να εναντιωθούν στα αρπακτικά των ξένων funds που ουσιαστικά  λειτούργησαν ως κοινοί τοκογλύφοι.
Και όμως αντί η Ελληνική κυβέρνηση να εκφράσει την δυσαρέσκεια της για την απόφαση του αμερικανικού δικαστηρίου και την ανάγκη μιας απόφασης υπέρ της Αργεντινής  κάτι που σε βάθος χρόνου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα διαπραγματευτικό χαρτί δεν κρύβουν την χαρά τους για αυτή την απόφαση στρουθοκαμηλίζοντας μπροστά στον φανερό δωσιλογισμό τους και την υποτέλεια στους ίδιους κερδοσκοπικούς μηχανισμούς της παγκόσμιας αγοράς.

Στα δικά τους μάτια τα μικροπολιτικά παιχνίδια και η αποφυγή της αποκάλυψης της πολίτικης τους γύμνιας πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού υπό τον φόβο των μελλοντικών ερευνών από ιστορικούς ή και δικαστικούς.
Οι εικόνες των μέσων παραπληροφόρησης από σκηνές χάους της αργεντινής του 2001 σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των λαών αποτελεί ακόμα μια μαύρη σελίδα για τα ΜΜΕ των εφοπλιστών.

Η εικόνα του λαού της Αργεντινής και της Πρόεδρου του που μετά γνώσης των δυσκολιών δηλώνει έτοιμη να παλέψει και να τα ΞΑΝΑκαταφερει  μόνο ελπίδα γεννά σε όλους εμάς παρά των διαφορετικών  (ελέω και των τραγικών επιλογών των κυβερνήσεων) όπως επισημαίνουν οι οικονομικοί αναλυτές περιπτώσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Αργεντινής.

Δείτε τους πανηγυρισμούς για την "χρεοκοπία" εδω

Δείτε την οργισμένη απάντηση  της Πρόεδρου της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ εδω

Διαβάστε σχετικά με την οικονομία της Αργεντινής και το ιστορικό της "χρεοκοπίας" εδω , και εδω

Σ.Μ
Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger