Home » » ΔΗΜOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΤΑ «ΧΟΥΒΑΡΔΑΛΙΚΙΑ» ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΔΗΜOTIKO ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΤΑ «ΧΟΥΒΑΡΔΑΛΙΚΙΑ» ΤΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Written By VALTOS on Σάββατο 23 Αυγούστου 2014 | 6:40 μ.μ.


Είχαμε αναφερθεί πριν μερικούς μήνες στα ποσά που μοίραζε ο κ. Δημητριάδης στις σχολικές  γιορτές των Λυκείων για την ενίσχυση των 5ημερων εκδρομών αμφιβόλου χρησιμότητας αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Αποτελούσε και από ότι δείχνει συνεχίζει να αποτελεί συνηθεια ο Δήμαρχος να «τάζει» (από την τσέπη του φαινομενικά) ποσά για την πραγματοποίηση της εκδρομής , όταν μάλιστα διανύει προεκλογική περίοδο τότε γίνεται ποιο ανοιχτοχέρης ενώ στην περίπτωση που το Λύκειο είναι των «ημετέρων δυνάμεων» το ποσό ανεβαίνει κερδίζοντας τα χειροκροτήματα παιδιών και γονέων – ψηφοφόρων.
Χθες όμως κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου αποκαλύφτηκε πως τα ποσά αυτά (30.500 το σύνολο) για τα έτη 2011 – 2012 δεν εγκρίθηκαν από την σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με αποτέλεσμα ο Δήμος να καλείτε να ακυρώσει την έγκριση της απόφασης και να επωμιστεί στην ουσία το κόστος από τα επικοινωνιακά τρικ του Δημάρχου.


Η απόφαση δεν πάρθηκε και μένει να δούμε αν το ποσό θα πληρώσει ο πρώην Δήμαρχος από την τσέπη του όπως ζήτησε η αντιπολίτευση ................αν και πολύ αμφιβάλουμε.
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Εγώ βλέπω κουκούλωμα από την νέα διοίκηση, για την αντιπολίτευση δεν το συζητώ, υπάρχει όμως και η μείζων αντιπολίτευση και από αυτή περημένω πολλά. Όχι μόνο να το καταψηφίσει αλλά να το αναδείξει τόσο στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και σε ανοιχτό κάλεσμα των πολιτών. Να ξέρουν ότι δεν συμμετέχουν όλοι στις κομπίνες τους. Απαιτούμε όλα στο φώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρόταση της αντιπολητευσης(τασιοπουλος) προς μεγαλη χαρα του δημάρχου ηταν στην ουσια να τα πληρώσουμε εμεις οι δημότες. Λιγη γαλαντομία με ξενα λεφτά δεν χάλασε κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ 1/9/14 ΕΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ Ο 11.52 ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΡΟΙΚΑΝΟΥ ΛΟΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟ ΓΕΩΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΛ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΨΙΛΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Στην ΔΕΥΑΛ οντως γεωπόνος θα μπει, άλλα άλλος. Διεθνούς Πανεπιστημιου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger