Home » » ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Written By VALTOS on Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:51 π.μ.

Καλησπέρα σας,
Σας γράφω από την ακριτική προφανώς Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Την Αλεξάνδρεια που απέχει 20 λεπτά από τη Βέροια (όπου έγιναν δεκτά στους παιδικούς σταθμούς παιδιά που οι μητέρες τους είχαν ακόμη και 17 μόρια) 10 λεπτά από τα Γιαννιτσά (όπου έγιναν δεκτά παιδιά με 19 μόρια) και 40 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη (όπου έγιναν δεκτά παιδιά με 20 μόρια).
Σας γράφω για να διαμαρτυρηθώ έντονα για τον αποκλεισμό μητέρων στην πόλη μας με πάνω από 50 μόρια λόγω της μείωσης κατά 30% των θέσεων στις δομές. Σας γράφω για να σας ρωτήσω τι διαφορετικό έχουν τα δικά μας παιδιά. Σας γράφω για να σας ρωτήσω αν τα δικά μας μόρια εκφράζουν κάτι διαφορετικό από τα μόρια των άλλων μητέρων. Μήπως τα δικά μας μόρια δεν αντικατοπτρίζουν την ίδια ανάγκη να εναρμονιστεί η οικογενειακή με την επαγγελματική μας ζωή; Μήπως έγινε κάποιο λάθος στους αριθμούς σας, με αποτέλεσμα η ανάγκη για προσχολική αγωγή των δικών μ! ας παιδιών να έχει μικρότερη βαρύτητα από ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα;
Είμαι σίγουρη πως στόχος σας είναι ένα δίκαιο σύστημα στήριξης της ελληνικής οικογένειας. Είμαι σίγουρη πως στόχος σας δεν είναι να νιώθουν μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στην αγροτική Αλεξάνδρεια αδικημένες απέναντι στις μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους στην "πόλη". Είμαι σίγουρη πως η αδικία θα διορθωθεί!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μια από τις μητέρες
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger