Home » » KAI 2η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

KAI 2η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:32 μ.μ.

Mετα την παραίτηση του Μητσόπουλου Βασιλείου τοπικού συμβούλου απο την Κορυφή αλλη μια παραίτηση.
Έχοντας υποψη:
 Την από 18-09-2014 έγγραφη δήλωση –υποβολή παραίτησης της κας Κουρουγιαννίδου Μαρίας του Κωνσταντίνου, συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας που καταχωρίστηκε στο γενικό πρωτόκολλο με αριθμό 36305/18-09-2014

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Αποδεχόμαστε την παραίτηση της κας Κουρουγιαννίδου Μαρίας του Κωνσταντίνου, από τη θέση του Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η παρούσα να δημοσιευτεί στον πίνακα ανακοινώσεων, στην ιστοσελίδα του Δήμου και στην οικεία ιστοσελίδα του προγράμματος «Διαύγεια»


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Διαβάζουμε για παραιτήσεις δύο εκλεγμένων στις τοπικές κοινότητες τις Κορυφής και τις Αλεξάνδρειας. Αυτό είναι το τυπικόν ο Δήμαρχος να δέχεται τις παραιτήσεις που υποβάλει ο κάθε εκλεγμένος. Περίμενα, και περιμένω από εσάς τους Δημοσιογράφους να μάθω και το λόγο τις παραίτησης αυτών των δύο συμβούλων. Και θέτω το ερώτημα , τι υποκρύπτουν αυτές οι δύο παραιτήσεις? Θα μας απαντήσει κάποιος? Δεν είναι προσβολή προς τους ψηφοφόρους να παίζονται τέτοια παιχνίδια? Και τέλος ας μην αναρωτιόμαστε πως έφθασε η Πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια. ΟΛΑ έχουν ονοματεπώνυμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθένας που παραιτείται , εάν δεν αιτιολογήσει την παραίτησή του,είναι άνανδρος!
    Οφείλει να εξηγήσει σε αυτούς που τον τίμησαν (αυτόν και όχι κάποιον άλλον,ενδεχόμενα περισσότερο άξιο) τους λόγους που τον οδήγησαν στη πράξη αυτή.
    Διαφορετικά όλοι μας υποθέτουμε οτι μάλλον δεν του έγινε κάποιο ....χατήρι!
    Ας προσεχε επομένως όταν ελάμβανε την ...επιταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα αλλάξαμε Δημοτική Αρχή? Σίγουρα έχουμε νέο Δήμαρχο? Κρίμα για ακόμη μία φορά οι δημότες νοιώθουν προδομένοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ταξηματα στα αξιωματα και τα ποστα που θα παρουν προεκλογικα είναι η αιτια η μηπωσ φταιει παλι ο παπασ της ενοριασστην κορυφη σιγα -σιγα εχουμε καιρο θα εχουμε πολλεσ παραιτησεισ ξεκινωντασ από τα τρικαλα η επομενη ......ο ενθουσιασμοσ φερνει .....τωρα παραιτησεισ εάν δεν κοπουν τα χορτα στα τρικαλα σειρα εχει ο κυριοσ με τα μαυρα γυαλια..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητριάδη ζεις εσύ μας οδηγείς !!! Αυτό είναι το συμπέρασμα!! Ότι έκανε ο Δημητριάδης με τον Καρέλη το έκανε ο Γκυρίνης με την κυρία που παραιτήθηκε !! Απλά ο Καρέλης απέτυχε του σκοπού του , ενώ η παραιτηθείσα κυρία το πέτυχε!! Εύγε Δήμαρχε Γκυρίνη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger